De letterlijke betekenis van yoga is verbinden. Voor mij betekent Yoga ‘thuiskomen’, aankomen in het moment en ervaren ‘hoe is het nu’, hoe voelt mijn lichaam, mijn mind en waar ervaar ik mijn ademhaling? Yoga is voor mij ook leven zonder oordelen, open staan voor anderen, met een frisse blik. Ik nodig je uit bewust contact te maken met je lichaam en je hoofd te verbinden met je hart. Ik geloof erin dat je door het luisteren naar je hart meer gaat doen wat je echt leuk vindt en zo meer betekenis kan geven aan je eigen leven en het leven van anderen. Dit heeft een positieve invloed op de relatie met anderen en de wereld om ons heen.

De yogalessen hebben als basis Vinyasa yoga, dit is een dynamische vorm van yoga waarbij we bewegen in een flow op het ritme van de ademhaling. Tijdens de lessen laat ik je ervaren hoe lichaam, geest en ademhaling samenwerken. Er is aandacht voor inspanning en ontspanning, kracht en flexibiliteit, balans en meditatie.

Yoga met Sas
Ik huur een mooie ruimte in het Garenkokerskwartier, waar ik zelf woonachtig ben, bij studio Je bent nu hier en geef daar les op:
Woensdagochtend – Wake up yoga (rustige Vinyasa flow) van 7.15 tot 8.30 uur;
Zaterdagochtend – Vinyasa yoga (dynamische flow) van 9.30 tot 10.45 uur.
Deze lessen zijn in kleine groepen en geschikt voor alle niveaus. Proefles is gratis, 10 lessen voor 125 euro en een losse les 15 euro.

Daarnaast geef ik wekelijkse lessen bij Yoga Innerwork, een prachtige studio midden in Haarlem:
Maandagavond – Vinyasa yoga (dynamische flow) van 19.00 tot 20.15 uur;
Donderdagavond – Vinyasa yoga (dynamische flow) van 19.00 tot 20.15 uur.
Kijk op de website van Yoga Innerwork voor meer informatie.

Yoga op het werk
Ik verzorg tevens yogalessen en Mindful wandelingen op locatie bij bedrijven, o.a. de Mindful Break bij Inholland Haarlem, voor zowel studenten als docenten.

Evenementen
Zaterdag 21 maart organiseer ik, samen met mijn SoulSister Sacha Beusen, een mooi evenement: Hello Spring! Een heerlijke dag met yoga, meditatie, wandelen en lunch midden in de duinen van Schoorl. Het programma duurt van 10.00 – 14.00 uur, de kosten zijn 55 euro p.p. Doe mee en spring samen met ons de lente in. Voor meer informatie kun je uiteraard contact met mij opnemen.

Yogapad van Sas
Sinds het jaar 2000 beoefen ik yoga. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Critical Alignment Yoga van Gert van Leeuwen, naar aanleiding van het boek ‘Stop RSI’. Toch heeft het nog jaren geduurd voordat ik besloot mijn leven echt anders in te gaan richten. In 2014 stapte ik weer op de yogamat, ben ik dagelijks gaan mediteren en gestopt met het drinken van alcohol. Zomer 2018 heb ik het roer helemaal omgegooid. Nadat ik gestopt ben met mijn commerciële baan bij een grote uitgeverij, ben ik gestart met de Vinyasa Teacher Training 200 uurs, een lang gekoesterde wens die uitkwam. Na deze fantastische training, een echte reis naar binnen, heb ik een Mindfulness cursus gevold. Tijdens deze cursus ben ik voor een stilte retraite (hike) naar de bergen van Noord-Spanje geweest, een geweldige ervaring. Ik ben zeer dankbaar dat ik dit pad heb kunnen bewandelen en eindelijk ben gaan luisteren naar mijn hart…

Bedankt voor de heerlijke les gister. Ik voel vandaag weer spieren in m’n bovenlichaam die ik al lang niet gevoeld heb! Bijzonder ook vond ik de geurende minimassage aan het eind. Zorgde ervoor dat ik me even speciaal voelde, een heerlijke geur die me ontspande. Echt een bijzondere afsluiter die in zo’n intieme kleine groep mogelijk is. Heel fijn!

Marije

Wat een ontzettende lekkere les. De oefeningen waren heel fijn, voel echt verschil en voel me nu nog lekkerder. Dank je wel.

Sacha

Heb van jou en de yoga genoten vanmorgen. En eens, laten we blijven leren van de ander. Tot volgende week!

Ditte

Meld je aan voor een proefles!

neem contact met mij op