Bedrijven kunnen de vitaliteit van werknemers stimuleren. Hartopener speelt hierop in met een aanbod van activiteiten die zijn gericht op vitaliteit, met als thema verbinding. Het resultaat minder stress en meer succes.

Vitale mensen stralen energie uit, ze leveren een grote bijdrage aan het bereiken van de doelstellingen van de organisatie waarin ze werken, verzuimen minder en zijn aantrekkelijke medewerkers voor organisaties. Vitale mensen voelen zich in het algemeen gezonder en gelukkiger en hebben daardoor een positieve invloed op hun directe omgeving. Bedrijven kunnen de vitaliteit van werknemers stimuleren en zo de duurzame inzetbaarheid vergroten. Hartopener speelt hierop in met een aanbod van activiteiten die zijn gericht op vitaliteit, met als thema verbinding. Het resultaat minder stress en meer succes.

Het aanbod bestaat onder andere uit bedrijfsyoga, stoelyoga en (mindful)wandelen. In samenwerking met diverse locaties midden in de natuur worden er ook dagprogramma’s aangeboden. Nadat de behoefte in kaart is gebracht, wordt er een maatwerk oplossing aangeboden, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden.

Hartopener werkt voor grote en kleine bedrijven, scholen en het zorgpersoneel, o.a.:
Hogeschool Inholland, De Vitale Ontspanning, Mindfulbizz.

Aanbod bedrijven ONLINE

Saskia inspireert met haar sprankelende energie en frisse blik. Zij heeft het vermogen om doortastendheid te combineren met een authentieke openheid. Hierdoor weet zij in gesprek altijd de juiste toon te vinden en is ze zeer effectief. Saskia is een aanvulling van grote waarde in ons team.

Meike van Tilburg - Founding Partner, Mindfullbizz

Saskia is, in één woord, geweldig. Ze verstaat haar vak als geen ander en beleeft er overduidelijk ook nog eens héél veel plezier aan. Dat maakt een samenwerking niet alleen buitengewoon professioneel en betrouwbaar maar ook ontzettend inspirerend.

Mark Mackintosh - Editor in Chief , Columbus Travel

Na de (online) yogales: Het was fijn en pittig en een lesje aanvaarding in hoe mijn body is. Mijn mind vluchtte af en toe weg maar glimlachend kwam ik dan toch weer terug in het nu. Ik heb ervan genoten.

Dirk van Es - Arbeidsdeskundige, Uw Arbeidsdeskundige

Wil je meer weten?

neem contact op