Bedrijven kunnen de vitaliteit van werknemers stimuleren. Hartopener speelt hierop in met een aanbod van activiteiten die zijn gericht op vitaliteit, met als thema verbinding. Het resultaat minder stress en meer succes.

Vitale mensen stralen energie uit, ze leveren een grote bijdrage aan het bereiken van de doelstellingen van de organisatie waarin ze werken, verzuimen minder en zijn aantrekkelijke medewerkers voor organisaties. Vitale mensen voelen zich in het algemeen gezonder en gelukkiger en hebben daardoor een positieve invloed op hun directe omgeving. Bedrijven kunnen de vitaliteit van werknemers stimuleren en zo de duurzame inzetbaarheid vergroten. Hartopener speelt hierop in met een aanbod van activiteiten die zijn gericht op vitaliteit, met als thema verbinding. Het resultaat minder stress en meer succes.

Nadat de behoefte in kaart is gebracht, wordt er een maatwerk oplossing aangeboden, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden. Het aanbod bestaat onder andere uit:

1. Stoelyoga
Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga en kenmerkt zich door de eenvoud en het tempo. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en worden in dagelijkse kleding op en rond de stoel uitgevoerd. Op locatie of online via livestream (Zoom). Kijk hier voor meer informatie en de voordelen van stoelyoga.

2. Bedrijfsyoga
De lessen hebben als basis Vinyasa yoga, een dynamische vorm van yoga waarbij we bewegen in een flow op het ritme van de ademhaling. De houdingen worden gecombineerd met houdingen uit de Yin yoga voor een perfecte balans tussen Yin en Yang. Er is aandacht voor inspanning en ontspanning, kracht en flexibiliteit, balans en meditatie. Op locatie of online via livestream (Zoom);

3. Mindful wandelen
Een wandeling/lunchbreak waarbij we stilstaan bij de zintuigen, het fysieke- en mentale lichaam en de ademhaling. In groepen of 1 op 1 sessies, er is ook coaching mogelijk. Op locatie, in de natuur rondom het kantoor;

4. Dagprogramma op locatie
Door uit de waan van de dag te stappen, bij elkaar te komen en gezamenlijk te werken aan verbinding en vitaliteit ontstaat er meer energie en plezier. Programma met meditatie, wandelen, yoga, lunch en verbinding ervaren. Op kantoor of op een locatie in de natuur, in overleg te bepalen. Ter illustratie een voorbeeld van een dagprogramma met het thema verbinding.

Hartopener werkt samen met kleine en grote bedrijven, scholen en zorginstellingen, waaronder:
Oohm: centrum voor PUUR zijnHogeschool Inholland, Start Up Campus Haarlem, St. Antonius, De Vitale Ontspanning, Mindfulbizz.

Aanbod bedrijven ONLINE

Saskia inspireert met haar sprankelende energie en frisse blik. Zij heeft het vermogen om doortastendheid te combineren met een authentieke openheid. Hierdoor weet zij in gesprek altijd de juiste toon te vinden en is ze zeer effectief. Saskia is een aanvulling van grote waarde in ons team.

Meike van Tilburg - Founding Partner, Mindfullbizz

Saskia is, in één woord, geweldig. Ze verstaat haar vak als geen ander en beleeft er overduidelijk ook nog eens héél veel plezier aan. Dat maakt een samenwerking niet alleen buitengewoon professioneel en betrouwbaar maar ook ontzettend inspirerend.

Mark Mackintosh - Editor in Chief , Columbus Travel

Na de (online) yogales: Het was fijn en pittig en een lesje aanvaarding in hoe mijn body is. Mijn mind vluchtte af en toe weg maar glimlachend kwam ik dan toch weer terug in het nu. Ik heb ervan genoten.

Dirk van Es - Arbeidsdeskundige, Uw Arbeidsdeskundige

Wil je meer weten?

neem contact op