Bedrijven kunnen de vitaliteit van werknemers stimuleren. Hartopener speelt hierop in met een aanbod van activiteiten die zijn gericht op verbinding. Het resultaat: minder stress en meer succes.

Hartopener nodigt je uit de verbinding met jezelf op te zoeken zodat je ook beter kan verbinden met de mensen op je heen. De aanpak is nuchter en met een vleugje humor. Nadat de behoefte in kaart is gebracht, wordt er een maatwerk oplossing aangeboden, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden. Het aanbod bestaat uit:

Stoelyoga
Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga en kenmerkt zich door de eenvoud en het tempo. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en worden in dagelijkse kleding op en rond de stoel uitgevoerd. Op locatie of online via livestream (Zoom). Kijk hier voor meer informatie en de voordelen van stoelyoga.

“Stoelyoga is echt onwijs fijn. Vooral omdat ik nu hele dagen achter de PC zit en vergeet daarin regelmatig te bewegen. Het doet mijn lijf heel veel goed en geeft een stukje ontspanning. Na zo’n momentje kan ik de dag weer aan. Daarnaast leveren deze momenten mij inspiratie op om tijdens en tussen meetings & lessen door zelf wat te bewegen. Ik gebruik de bewegingen/ideeën uit de yoga sessies daarnaast om als energizer in te zetten binnen mijn meetings met collega’s.” Docent – Hogeschool Inholland

Teamsessies / Mindful Break
Steeds meer bedrijven ervaren de positieve effecten van de teamsessies / mindful break met Hartopener. Want ook al is er afstand we staan toch in verbinding met elkaar. Dus ben jij op zoek naar een energieke of ontspannen invulling van een sessie voor jouw team, neem dan contact op.

Dagprogramma’s
Door uit de waan van de dag te stappen, bij elkaar te komen en gezamenlijk te werken aan verbinding en vitaliteit ontstaat er meer energie en plezier. Teamdag met meditatie, yoga, wandelen en lunch: ‘one-day-retraet@work’. Op kantoor, een externe locatie of buiten in de natuur, in overleg te bepalen.

Opdrachtgevers
Hartopener werkt samen met kleine en grote bedrijven, scholen en zorginstellingen: 
Hogeschool InhollandSimon LeveltSUCH, St. Antonius ZiekenhuisDe Vitale OntspanningMindfulbizz, Nedap, Gemeente Haarlem, Pensioenfonds ABPYoga Innerwork, Oohm.

Saskia inspireert met haar sprankelende energie en frisse blik. Zij heeft het vermogen om doortastendheid te combineren met een authentieke openheid. Hierdoor weet zij in gesprek altijd de juiste toon te vinden en is ze zeer effectief. Saskia is een aanvulling van grote waarde in ons team.

Meike van Tilburg - Founding Partner, Mindfullbizz

Saskia is, in één woord, geweldig. Ze verstaat haar vak als geen ander en beleeft er overduidelijk ook nog eens héél veel plezier aan. Dat maakt een samenwerking niet alleen buitengewoon professioneel en betrouwbaar maar ook ontzettend inspirerend.

Mark Mackintosh - Editor in Chief , Columbus Travel

Na de (online) yogales: Het was fijn en pittig en een lesje aanvaarding in hoe mijn body is. Mijn mind vluchtte af en toe weg maar glimlachend kwam ik dan toch weer terug in het nu. Ik heb ervan genoten.

Dirk van Es - Arbeidsdeskundige, Uw Arbeidsdeskundige

Wil je meer weten?

neem contact op