Heel (werkend) Nederland fit en vitaal, zowel fysiek als mentaal.
Voor een betere gezondheid, meer energie, leven vanuit eigen kracht, plezier en positiviteit.

Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest als o.a. project- en accountmanager, heb ik mezelf ontwikkeld tot gepassioneerd en gecertificeerd vitaliteitscoach, trainer, yoga- en meditatiedocent. Ik weet als geen ander wat het is om last van (te) veel stress te hebben en ben dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring door kan geven.

Missie Hartopener
Mensen, werkzaam in het bedrijfsleven, duurzaam begeleiden naar een fysiek en mentaal, fit en vitaal leven.

Voordelen
Een medewerker die lekker in z’n vel zit, heeft meer energie om het werk goed te doen en zal een positieve invloed hebben op andere collega’s. Zo leidt vitaliteit op de werkvloer tot hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Ook zullen vitale werknemers meer werkgeluk ervaren. Daarnaast is een gezond bedrijf aantrekkelijker om voor te werken. Voordelen van gezonde werknemers:

  • Verlaging van het ziekteverzuim
  • Verhoogde productiviteit
  • Verbeterde concentratie en focus
  • Meer plezier en creativiteit
  • Minder stress en meer succes

Aanbod
Hartopener speelt hierop in met een vitaal aanbod voor (medewerkers van) bedrijven:

De aanpak is praktisch en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven. Deelnemers ervaren een betere gezondheid, meer energie, ontspanning en positiviteit. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op. Ik sta open voor mooie nieuwe ontmoetingen en samenwerkingen.

Opdrachtgevers
Hogeschool InhollandNOVA collegeGemeente HaarlemHCHealth (voor ABN AMRO), Simon LeveltSUCH, St. Antonius ZiekenhuisNedap, Pensioenfonds ABP

Wil je meer weten?

neem contact op