Saskia is een geweldige gastspreker! Vol enthousiasme vertelt ze over vele gezondheid gerelateerde onderwerpen. Dit is dan ook de reden dat elke keer dat ik de ‘dagstart’ inhoudelijk mag bepalen haar uitnodig om het team toe te spreken. Het team gaf ook dit keer weer aan dat ze ieder wel iets uit de sessie hadden gehaald en haar zo leuk vonden met haar vriendelijke toegankelijke enthousiaste persoonlijkheid. Chapeau Saskia!
ABN AMRO Bank – Sanne Hasselo

Saskia heeft bij ons domein AFL twee inspiratiesessies verzorgd in het kader van het welzijn van de medewerkers vergroten. Tijdens de eerste sessie ‘nieuwe energie’ hebben de deelnemers kunnen ervaren hoe ze zichzelf kunnen opladen en voorzien van positieve energie. Reactie van één van onze collega’s na afloop was: ‘Ik heb nu al meer energie dan toen ik de meeting in kwam!’. Tijdens de tweede sessie heeft Saskia ons meegenomen in het thema ‘mindfulness’. Haar deskundige, open en enthousiaste houding hebben een positieve bijdrage geleverd aan deze sessies. Een aanrader voor wie zijn medewerkers wil begeleiden naar meer ‘werkgeluk’.
Hogeschool Inholland Delft – Masja Webb van Deventer

Sessies fit en vitaal van Hartopener staan iedere week op mijn menu. In 30 minuten is mijn hoofd ‘leeg’. Verbinding, focus en balans maken dat ik mijn werk hierna moeiteloos kan uitvoeren. Een absolute aanrader voor iedereen! 
Hogeschool Inholland Academy – Mies van Amersfoort

Saskia beweegt mensen. Dat doet ze op een veilige en hartelijke manier. Met een gulle lach. Saskia is echter veel meer dan yoga: slim, wijs, ze heeft levenservaring en doet de dingen vanuit haar hart. Ik zou Saskia van harte aanbevelen bij individuele coaching, bedrijfstrainingen, vitaliteitskwesties. Zij brengt je echt in beweging en laat ruimte voor stilte. Zodat je kunt groeien. In vertrouwen en met die gulle lach gratis erbij.
Uwarbeidsdeskundige.nl – Dirk van Es

Hartelijk dank voor de workshop Mindfulness. Ik ben blij dat het team ervoor open stond. De reacties die ik heb gehoord waren erg enthousiast. Ik zal dit soort sessies zeker aanbevelen aan andere teams in onze organisatie. De opname van de bodyscan zal ik delen met het team, hopelijk kunnen ze vaker een momentje vinden om er tijdens de werkdag iets mee te doen.
ABN AMRO Bank – Ruben Homan

Wekelijkse sessies stoelyoga zijn een essentiële toevoeging aan mijn thuiswerkroutine. Fysieke in- en ontspanning zorgt voor mentale veerkracht en Saskia weet deze balans perfect te waarborgen. Het is een effectieve manier om uit je dagelijkse sleur te raken en vol positieve energie aan je werk te beginnen. Saskia maakt het erg toegankelijk en geeft goede begeleiding waardoor iedereen mee kan doen.
Nedap Retail – Steffie Broere

Saskia pakt projecten met authentiek enthousiasme, openheid, gevoel voor timing en aanstekelijk plezier aan. Ze weet de juiste vragen te stellen om goed beeld te krijgen van de need die bij klanten leeft en daar concreet op aan te sluiten. Gecombineerd met haar doorzettingsvermogen is ze de ideale kracht voor bezielde bedrijven die de hemel willen bestormen en de wereld veranderen in een tijd waarin timing en geduldig doorzetten en open blijven van onschatbare waarde is.
Being the Web of Life – Leonie Stekelenburg

Saskia is, in één woord, geweldig. Ze verstaat haar vak als geen ander en beleeft er overduidelijk ook nog eens héél veel plezier aan. Dat maakt een samenwerking niet alleen buitengewoon professioneel en betrouwbaar maar ook ontzettend inspirerend.
Columbus Travel – Mark Mackintosh