Hartopener biedt verschillende activiteiten aan voor meer energie, ontspanning, veerkracht en je goed voelen! Dit heeft een positieve invloed op de relatie met jezelf en de wereld om je heen.

H artopener nodigt je uit op te merken wat er speelt in je lichaam (fysiek) en mind (mentaal). Door het bewegen, op het ritme van de ademhaling, ontstaat er ruimte in het lichaam. Dit werkt door op diepere lagen, waardoor er ook ruimte en rust in het hoofd ontstaat. De aanpak is nuchter en met een vleugje humor.

Yogalessen
De lessen hebben als basis Vinyasa yoga, een dynamische vorm van yoga waarbij we bewegen in een flow op het ritme van de ademhaling. De houdingen worden gecombineerd met houdingen uit de Yin yoga voor een perfecte balans tussen Yin en Yang. Er is aandacht voor inspanning en ontspanning, kracht en flexibiliteit, balans en meditatie.

  1. Online via Zoom
    Er zijn meerdere groepslessen per week. Kijk hier voor deelname en meer informatie.
  2. Privélessen
    Deze worden volledig op maat gemaakt. Er is persoonlijke begeleiding en duidelijke instructie van de houdingen.
    Kijk hier voor deelname en meer informatie.

One-day-season-retreats
De SoulSisters, Sacha Beusen en Saskia Broersma Jenezon, nodigen je uit mee te stromen op het ritme van de seizoenen en organiseren ‘one-day-season-retreats’ midden in de natuur. Een programma met onder andere yoga, meditatie, (stilte)wandeling en lunch. De ‘one-day-autumn-retreats’ gaan plaatsvinden op zaterdag 18 september en zaterdag 9 oktober 2021. Kijk hier voor deelname en meer informatie.

Hartopener werkt ook voor bedrijven.

Bedankt voor de heerlijke les gister. Ik voel vandaag weer spieren in m’n bovenlichaam die ik al lang niet gevoeld heb! Bijzonder ook vond ik de geurende minimassage aan het eind. Zorgde ervoor dat ik me even speciaal voelde, een heerlijke geur die me ontspande. Echt een bijzondere afsluiter die in zo’n intieme kleine groep mogelijk is. Heel fijn!

Marije

Wat een ontzettende lekkere les. De oefeningen waren heel fijn, voel echt verschil en voel me nu nog lekkerder. Dank je wel.

Sacha

Heb van jou en de yoga genoten vanmorgen. En eens, laten we blijven leren van de ander. Tot volgende week!

Ditte

Wil je meer weten?

neem contact op