Hartopener biedt verschillende activiteiten aan voor meer energie, ontspanning, veerkracht en je goed voelen! Dit heeft een positieve invloed op de relatie met jezelf en de wereld om je heen.

H artopener nodigt je uit op te merken wat er speelt in je lichaam (fysiek) en mind (mentaal). Door het bewegen, op het ritme van de ademhaling, ontstaat er ruimte in het lichaam. Dit werkt door op diepere lagen, waardoor er ook ruimte en rust in het hoofd ontstaat. Door het voelen wat er leeft in het hart kan je de verbinding met jezelf opzoeken. De aanpak is nuchter en met een vleugje humor.

Yogalessen
De lessen hebben als basis Vinyasa yoga, een dynamische vorm van yoga waarbij we bewegen in een flow op het ritme van de ademhaling. De houdingen worden gecombineerd met houdingen uit de Yin yoga voor een perfecte balans tussen Yin en Yang. Er is aandacht voor inspanning en ontspanning, kracht en flexibiliteit, balans en meditatie.

Groepslessen 
De groepslessen zijn online via Zoom.
Meedoen kan vanuit de eigen huiskamer, balkon of tuin. Er zijn meerdere groepslessen per week. Kijk hier voor deelname en meer informatie. 

“Wat een ontzettende lekkere les. De oefeningen waren heel fijn, voel echt verschil en voel me nu nog lekkerder. Dank je wel.” – Sacha

Privélessen
De privélessen worden volledig op maat gemaakt. Er is persoonlijke begeleiding en duidelijke instructie van de houdingen. De lessen helpen je voor meer balans in je leven en tussen spanning en ontspanning.
Kijk hier voor deelname en meer informatie.

“M’n privéles bij Saskia, was niet alleen super leerzaam maar ook erg leuk en inspirerend. Saskia heeft me met geduld en humor, geleerd hoe ik een aantal voor mij lastige houdingen, makkelijker kon maken en m’n houdingen gaan nu veel soepeler in elkaar over. Ongelooflijk wat een grote stap ik heb gemaakt in m’n yoga door m’n privéles bij Saskia. Ben echt superblij.”– Matthijs

One-day-retreats
De SoulSisters, Sacha Beusen en Saskia Broersma Jenezon, nodigen je uit mee te stromen op het ritme van de seizoenen. Hiervoor organiseren ze elk kwartaal een ‘one-day-retreat’ midden in de natuur. Er wordt gewerkt met thema’s die passen bij het seizoen. Een programma met onder andere yoga, meditatie, (stilte)wandeling en lunch. De eerstvolgende ‘one-day-retreat’ gaat plaatsvinden op een nader te bepalen datum in 2021. Kijk hier voor deelname en meer informatie.

“Ik heb de vertragende dag met de uitnodiging ‘Wees lief voor jezelf’ erg gewaardeerd…”

“Bedankt voor de heerlijke dag, jullie hebben het heel mooi gedaan op een super plek. Ik ben helemaal ontspannen de rest van de dag…”

Alle activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd en ervaring.

Bedankt voor de heerlijke les gister. Ik voel vandaag weer spieren in m’n bovenlichaam die ik al lang niet gevoeld heb! Bijzonder ook vond ik de geurende minimassage aan het eind. Zorgde ervoor dat ik me even speciaal voelde, een heerlijke geur die me ontspande. Echt een bijzondere afsluiter die in zo’n intieme kleine groep mogelijk is. Heel fijn!

Marije

Wat een ontzettende lekkere les. De oefeningen waren heel fijn, voel echt verschil en voel me nu nog lekkerder. Dank je wel.

Sacha

Heb van jou en de yoga genoten vanmorgen. En eens, laten we blijven leren van de ander. Tot volgende week!

Ditte

Wil je meer weten?

neem contact op