Exact twee jaar geleden heb ik Hartopener ingeschreven bij de KVK op 09-09-2019. Het getal 9 staat voor geboorte, einde van een cyclus en het begin van iets nieuws. Nu twee jaar verder is er weer een nieuw begin. Een moment om terug te kijken, de balans op te maken en orde aan te brengen in leven en werk.

Afgelopen jaar heb ik naast mijn eigen activiteiten voor Hartopener veel tijd besteed aan mijn werk voor Oohm, dit is tot stilstand gebracht. Het universum heeft ingegrepen en heeft ervoor gezorgd dat ik nu echt ‘full focus’ verder kan gaan met mijn activiteiten vanuit Hartopener: mooie lessen geven, workshops en retreats organiseren!

Een mooie periode om bestaande relaties te versterken en mij compleet open te stellen voor nieuwe kansen die zich aandienen. Het voelt weer als een geboorte, het begin van iets nieuws om er nog sterker uit te komen.

Wist jij dat het getal 9 staat voor liefde verspreiden op universeel niveau? Dat past goed bij wie ik ben en waar ik voor sta/ga! Ze noemen het ook wel het cijfer van de eeuwigheid (9+9=18; 1+8=9 / 3×9=27; 2+7=9 etc.)…

Only from the heart you can touch the sky

Wil je meer weten?