Je bent ondernemer, ZZP’er of freelancer en streeft ernaar om te blijven groeien. Je wilt je blijven ontwikkelen om je bedrijf succesvol te maken en te houden. Je werkt veelal alleen en zou wel vaker willen sparren of samenwerken. Wellicht is deelname aan deze groep dan iets voor jou!

Hart-gedreven ondernemen
Voor mij staat ondernemen vanuit het hart voor ondernemen met als doel een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. Vanuit passie en drive klanten helpen. Van toegevoegde waarde zijn en tegelijkertijd een bedrijf opbouwen dat je bestaansrecht en financiële onafhankelijkheid biedt. Onder je eigen voorwaarden, doen wat goed voelt.

Belangrijk in mijn leven en werk is het ontwikkelen van bewustzijn vanuit de verbinding met het hart. Als mensen vanuit de connectie ‘body, mind, soul & heart’, de verbinding met zichzelf ervaren, kunnen ze in hun eigen kracht gaan staan en (weer) leiding gaan nemen over zichzelf. De impact van mensen die goed in hun vel zitten, levert voordelen op voor de mensen zelf, de mensen in hun omgeving, de bedrijven waarin ze werkzaam zijn en zo ook voor de wereld om hun heen. En dat is nu precies waar mijn hart sneller van gaat kloppen, door een kleine bijdrage te leveren, veel impact maken.

Mastermind
Mijn doelen voor dit jaar zijn onder andere ‘verbinden’ en ‘impact maken’ en dat kan ik niet alleen. Daarom ben ik op zoek naar inspirerende, hart-gedreven ondernemers die willen samenkomen. Ten eerste om met elkaar mee te denken en kennis te delen. Maar ook om elkaar scherp te houden en elkaar verantwoordelijk te houden voor gestelde doelen. Een hechte groep waarmee we onze successen (tops) kunnen vieren en tevens kunnen leren van elkaar bij ‘missers’ (flops). Omdat het een besloten groep is, kan alles bespreekbaar zijn dat groei in de weg kan staan. Hierdoor is een het zowel een plek om geïnspireerd en gemotiveerd te raken als ook om te reflecteren en waarbinnen het mogelijk is om je als ondernemer kwetsbaar op te stellen. We komen in een bepaalde frequentie fysiek bij elkaar om met elkaar mee te denken en elkaar te stimuleren. Daarbij is vertrouwen belangrijk, de dingen die worden besproken blijven binnen de groep.

Door Napoleon Hill is een Mastermind groep omschreven als: “The coordination of knowledge and effort of two or more people, who work toward a definite purpose, in the spirit of harmony”. De waarde zit in het overstijgende collectief en gezamenlijk bewustzijn dat ontstaat: “No two minds ever come together without thereby creating a third, invisible intangible force, which may be likened to a third mind: the Master Mind.”

Jij bent op zoek naar

 • Gelijkgestemde hart-gedreven ondernemers om mee te kunnen sparren;
 • Gezonde groei van jezelf en jouw bedrijf;
 • Het bereiken van de doelen die jij jezelf hebt gesteld;
 • Problemen ombuigen naar oplossingen en strategieën;

Ik ben op zoek naar ondernemers

 • Met ambities op ongeveer hetzelfde niveau;
 • Die al een aantal jaren serieus (full time) bezig zijn met het ondernemerschap;
 • Die elkaar (nog) niet goed kennen;
 • Die voor een periode van tenminste 6 maanden actief willen zijn in deze groep.

De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 mensen, dit om de dynamiek en de persoonlijke connectie in de groep te behouden. Om deze groep goed te laten functioneren is het belangrijk dat iedereen die meedoet voldoende tijd kan reserveren voor deelname, daarbij is een goede voorbereiding ook belangrijk. Bij voldoende deelnemers plannen we een eerste kennismaking met de groep, daarna bepalen we de agenda en thema’s die we zouden willen bespreken. Denk hierbij aan:

 • Het verhogen van naamsbekendheid;
 • Je bedrijf winstgevend maken en houden;
 • Strategische keuzes maken;
 • Het delen van onze tops en flops.

Aanmelden
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan is deelname aan de groep ‘Hart-gedreven ondernemen’ wellicht iets voor jou. De kosten voor planning, organisatie, huur van de ruimte, eten en drinken zullen worden gedeeld met de groep. Mocht je meer willen weten of deel willen nemen, neem dan contact met mij op, dan plannen we een telefonische kennismaking. Ik kijk er naar uit je te mogen ont-moeten!

“Together we create Magic!”

Wil je meer weten?