Door uit de waan van de dag te stappen en tijd te nemen voor jezelf, ontstaat er rust en ruimte, nieuwe energie en plezier. Het resultaat: minder stress en meer succes.

Retreat betekent letterlijk een ‘plek om je terug te trekken’. Het is fijn om hier af en toe even de tijd voor te nemen. Je gedachten komen tot rust en je krijgt ruimte om aandacht te besteden aan de dingen die je belangrijk vindt maar af en toe uit het oog kan verliezen in de drukte van alledag.

One-day-season-retreats:
Elk seizoen organiseren wij twee ‘retreats’, waarbij we stilstaan bij het seizoen van dat moment. Een fantastisch programma met onder andere yoga, meditatie, (stilte)wandeling en lunch. Een dag helemaal voor jezelf, meestromen op het ritme van de seizoenen. Als het weer het toelaat is het een locatie buiten, in de duinen en aan zee. In de winter is het een locatie binnen, midden in de natuur. Hartopener organiseert deze dagen samen met haar SoulSister Sacha Beusen. Samen versterken ze elkaar en vanuit die verbinding bieden ze deze dagen aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Na deze retreats:

  • neem je de rust mee om dit in je dagelijkse leven in te kunnen bouwen
  • weet jij weer waar je energie van krijgt en wat je energie kost
  • voel je hoe je vaker keuzes kan maken die goed zijn voor jou
  • heb je handvatten gekregen om je eigen ritme af te stemmen op het ritme van de natuur

Data retreats
Lente: 5 maart en 2 april 2022, programma lente
Zomer: 11 juni en 2 juli 2022, programma volgt
Herfst: 17 september en 8 oktober 2022, programma volgt
Winter: data volgt, programma winter 2021/2022

Opdrachtgevers
Hartopener werkt samen met kleine en grote bedrijven, scholen en zorginstellingen: 
Hogeschool InhollandSimon LeveltSUCH, St. Antonius ZiekenhuisDe Vitale OntspanningMindfulbizz, Nedap, Gemeente Haarlem, Pensioenfonds ABPYoga Innerwork, Oohm.

Saskia inspireert met haar sprankelende energie en frisse blik. Zij heeft het vermogen om doortastendheid te combineren met een authentieke openheid. Hierdoor weet zij in gesprek altijd de juiste toon te vinden en is ze zeer effectief. Saskia is een aanvulling van grote waarde in ons team.

Meike van Tilburg - Founding Partner, Mindfullbizz

Saskia is, in één woord, geweldig. Ze verstaat haar vak als geen ander en beleeft er overduidelijk ook nog eens héél veel plezier aan. Dat maakt een samenwerking niet alleen buitengewoon professioneel en betrouwbaar maar ook ontzettend inspirerend.

Mark Mackintosh - Editor in Chief , Columbus Travel

Na de (online) yogales: Het was fijn en pittig en een lesje aanvaarding in hoe mijn body is. Mijn mind vluchtte af en toe weg maar glimlachend kwam ik dan toch weer terug in het nu. Ik heb ervan genoten.

Dirk van Es - Arbeidsdeskundige, Uw Arbeidsdeskundige

Wil je meer weten?

neem contact op