Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Gun jezelf deze levendige zomerdag
‘One-day-summer-retreat’  

De SoulSisters nodigen je uit mee te bewegen op het ritme van de seizoenen en organiseren elk kwartaal een dag midden in de natuur. Er wordt gewerkt met thema’s die passen bij het seizoen van dat moment. Een programma met onder andere yoga, meditatie, (stilte)wandeling en lunch. Door de fysieke en mentale oefeningen en wandelingen die gemaakt worden, ontstaat er ruimte en rust voor integratie van deze thema’s. De aankomende editie staat geheel in het teken van de zomer.

“De zomer is energetisch gezien het hoogtepunt van het jaar, de energie is op haar maximum. Dat geeft vaak een heel goed gevoel. Het risico zit erin dat je blijft doordraven… In de zomer schijnt het licht op alles, dus ook op de minder mooie dingen en soms betekent het afscheid nemen om je geest weer vrij te maken. Dit vraagt om een krachtige en levendige inzet, zo vlak voor de vakantieperiode. Gebruik de vrijgekomen kracht om een vrije geest te worden die op zichzelf kan staan.”


De SoulSisters
De SoulSisters zijn echte Noord-Hollandse dames, werkzaam in het bedrijfsleven. Sacha Beusen is werkzaam als grafisch ontwerper/art director en meditatiedocent bij de provincie Zuid-Holland, ze begeleidt daar wekelijks de meditaties. Saskia Broersma biedt activiteiten aan die de verbinding met jezelf en anderen stimuleren, voor bedrijven en individuen, vanuit haar bedrijf ‘Hartopener’. Sacha en Saskia hebben zich, ieder op geheel eigen wijze, ontwikkeld op het pad van bewustzijn, meditatie en yoga. Samen versterken ze elkaar en vanuit die verbinding bieden ze deze ‘one-day-seasons-retreats’ aan.

“Voor ons is een SoulSister iemand waarmee je kan lachen en huilen, die je een spiegel voor kan houden en steunen indien nodig. Vanuit onvoorwaardelijke liefde en verbinding met elkaar. Die liefde en verbinding, voor jezelf, de ander en de natuur, brengen wij over tijdens de dagen die wij samen organiseren.”

Sta je ervoor open om mee te bewegen met de seizoenen en de SoulSisters? Gun jezelf dan deze dag, samen met je vriend, vriendin of SoulSister en doe mee!

Levendig de zomer in met de SoulSisters
Zaterdag 3 juli 2021 van 10.00 tot 15.00 uur

Programma
Ontvangst aan zee
Opening met thema van de dag
Strandyoga voor alle niveaus
Mooie meditatie
Stilte wandeling in de duinen
Gezonde lunch
Afsluiting met mooie goodiebag

Kosten voor deelname
Reguliere kaarten: 75,00 euro p.p.
Nu met korting voor: 65,00 euro p.p.

Locatie
Onondekt surfstrand: IJmuiderslag.
Verzamelen bij strandtent Hightide Surf & Food
Mantelmeeuwpad 4, 1976 CB IJmuiden: Routebeschrijving
Bij regen zal deze dag verzet worden naar een n.t.b. datum (of naar de herfst).
De herfst-retreat zal plaatsvinden op 18 september 2021.

Aanmelden via een van de SoulSisters
Sacha Beusen, Studio Beusen #beusie, sacha@studiobeusen.nl, 06 27 32 29 03
Saskia Broersma Jenezon, Hartopener.nl, saskia@hartopener.nl, 06 45 23 88 98

Reacties vorige edities

“Ik heb de vertragende dag met de uitnodiging ‘Wees lief voor jezelf’ erg gewaardeerd…”

“Bedankt voor de heerlijke dag, jullie hebben het heel mooi gedaan op een super plek. Ik ben helemaal ontspannen de rest van de dag…”

“Nogmaals bedankt voor afgelopen zaterdag. Ik heb zondag nog nagenoten…”

“Lieve Soulsisters, heel erg genoten en zeker ook nagenoten, wat hadden jullie alles goed voor elkaar en wat doen jullie het goed samen, het heeft mij heel goed gedaan en neem het mee de herfst in. dikke knuffel voor jullie allebei.”

“Was een heerlijke ochtend, dank! En wat een leuke, creatieve goody bag.”

“Ik heb ENORM genoten! Heb ook genoten hoe jullie met zoveel liefde deze dag vorm gegeven hebben.”

Wil Je Meer Weten?

neem contact met mij op