Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Gun jezelf deze vertragende en ontspannen winterdag
‘One-day-winter-retreat’

De SoulSisters nodigen je uit mee te bewegen op het ritme van de seizoenen en organiseren elk kwartaal een dag midden in de natuur. Er wordt gewerkt met thema’s die passen bij het seizoen van dat moment. Een programma met onder andere yoga, meditatie, (stilte)wandeling en lunch. Door de fysieke en mentale oefeningen en wandelingen die gemaakt worden, ontstaat er ruimte en rust voor integratie van deze thema’s. De aankomende editie staat geheel in het teken van de winter.

“In de winter herstelt en herbouwt de natuur haar levenskracht voor de vernieuwing in het volgende seizoen. Haar energie gaat naar de diepten waar het stil is. De regens en de sneeuw beginnen met het reinigen van alles wat in de herfst op de grond is gevallen en zorgen voor duidelijkheid voordat de volgende cyclus begint. Zo kunnen wij beslissingen nemen over de richting die wij het volgende jaar in willen slaan en ontstaat er ruimte voor het maken van goede voornemens…”


De SoulSisters
De SoulSisters zijn echte Noord-Hollandse dames, werkzaam in het bedrijfsleven. Sacha Beusen is werkzaam als grafisch ontwerper/art director en meditatiedocent bij de provincie Zuid-Holland, ze begeleidt daar wekelijks de meditaties. Saskia Broersma biedt activiteiten aan die de verbinding met jezelf en anderen stimuleren, voor bedrijven en individuen, vanuit haar bedrijf ‘Hartopener’. Sacha en Saskia hebben zich, ieder op geheel eigen wijze, ontwikkeld op het pad van bewustzijn, meditatie en yoga. Samen versterken ze elkaar en vanuit die verbinding bieden ze deze ‘one-day-seasons-retreats’ aan.

“Voor ons is een SoulSister iemand waarmee je kan lachen en huilen, die je een spiegel voor kan houden en steunen indien nodig. Vanuit onvoorwaardelijke liefde en verbinding met elkaar. Die liefde en verbinding, voor jezelf, de ander en de natuur, brengen wij over tijdens de dagen die wij samen organiseren.”

Sta je ervoor open om mee te bewegen met de seizoenen en de SoulSisters? Gun jezelf dan deze dag, samen met je vriend, vriendin of SoulSister en doe mee!

Opgeladen de winter in met de SoulSisters
Zaterdag (n.t.b.) in 2021 van 10.00 tot 15.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Programma
Ontvangst met thee
Opening en thema van de dag
Yogales voor alle niveaus
Mooie meditatie
Gezonde lunch
Stilte wandeling in de natuur
Afsluiting met thee (en goodybag:-)

Kosten voor deelname
Reguliere kaarten: 75,00 euro p.p.
Early Bird kaarten: 65,00 euro p.p. –> te boeken voor 31 oktober 2020.
Aantal deelnemers is beperkt i.v.m. de huidige maatregelen.

Locatie
De Blinkerd, Heereweg 150, 1871 EM Schoorl
Parkeren voor de deur is gratis.

Aanmelden via een van de SoulSisters
Sacha Beusen, Studio Beusen #beusie, sacha@studiobeusen.nl, 06 27 32 29 03
Saskia Broersma Jenezon, Hartopener.nl, saskia@hartopener.nl, 06 45 23 88 98

Reacties vorige edities

“Ik heb de vertragende dag met de uitnodiging ‘Wees lief voor jezelf’ erg gewaardeerd…”

“Bedankt voor de heerlijke dag, jullie hebben het heel mooi gedaan op een super plek. Ik ben helemaal ontspannen de rest van de dag…”

“Nogmaals bedankt voor afgelopen zaterdag. Ik heb zondag nog nagenoten…”

“Lieve Soulsisters, heel erg genoten en zeker ook nagenoten, wat hadden jullie alles goed voor elkaar en wat doen jullie het goed samen, het heeft mij heel goed gedaan en neem het mee de herfst in. dikke knuffel voor jullie allebei.”

“Was een heerlijke ochtend, dank! En wat een leuke, creatieve goody bag.”

“Ik heb ENORM genoten! Heb ook genoten hoe jullie met zoveel liefde deze dag vorm gegeven hebben.”

Wil Je Meer Weten?

neem contact met mij op