Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

De energie in het team gaat weer stromen…

Het lijkt erop dat medewerkers straks weer (gedeeltelijk) terug naar kantoor kunnen. Maar in veel gevallen zal er ook deels vanuit huis gewerkt blijven worden. Hoe zorg je er dan voor dat medewerkers weer in verbinding komen met elkaar? Door het organiseren van een inspirerende teamdag, oftwel een ‘one-day-retreat@work’ die geheel in het teken staat van ‘verbinding‘.

‘One-day-retreat@work’
Een programma met onder andere: (stoel)yoga voor alle niveaus, mooie meditatie, zintuiglijke (stilte)wandeling, het delen van ervaringen, ruimte voor ontspanning en integratie en gezonde lunch. Door fysiek bij elkaar te komen en elkaar (opnieuw) te ontmoeten ontstaat verbinding en plezier en gaat de energie in het team weer stromen. Medewerkers voelen wat ze waard zijn en gaan zodoende hun talenten weer volledig benutten. Nadat de behoefte in kaart is gebracht, wordt er een maatwerk programma aangeboden. De locatie is in overleg te bepalen. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Deze ‘one-day-retreats’ worden georganiseerd door de SoulSisters, Sacha Beusen en Saskia Broersma. Sacha en Saskia hebben zich, ieder op geheel eigen wijze, ontwikkeld op het pad van bewustzijn, meditatie en yoga. Samen versterken ze elkaar en vanuit die verbinding bieden ze deze dagen aan, voor zowel particulieren als bedrijven. De SoulSisters – meestromen op het ritme van de seizoenen…

“Bedankt voor de heerlijke dag, jullie hebben het heel mooi gedaan op een super plek. Ik ben helemaal ontspannen de rest van de dag…”

“Ik heb ENORM genoten! Heb ook genoten hoe jullie met zoveel liefde deze dag vorm gegeven hebben…”

Wil Je Meer Weten?

neem contact met mij op