Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Voor positieve energie…

Steeds meer medewerkers van bedrijven ervaren de positieve effecten van een (online) teamsessie met Hartopener. Het ene bedrijf gunt medewerkers een ‘energizer’ met focus op nieuwe energie, het andere bedrijf gunt medewerkers een moment van ontspanning. En ook al is er afstand, we staan toch in verbinding met elkaar. De exacte invulling en de duur van de sessie is in overleg af te stemmen. Denk aan een sessie met staande en zittend houdingen (stoelyoga) of juist lekker actief bewegen, alles is mogelijk.

“Fysieke in- en ontspanning zorgt voor mentale veerkracht en Saskia weet deze balans perfect te waarborgen. Het is een effectieve manier om uit je dagelijkse sleur te raken en vol positieve energie aan je werk te beginnen. Saskia maakt het erg toegankelijk en geeft goede begeleiding waardoor iedereen mee kan doen.” – deelnemer

Teamdag
Het lijkt erop dat medewerkers straks weer (gedeeltelijk) terug naar kantoor kunnen. Maar in veel gevallen zal er ook deels vanuit huis gewerkt blijven worden. Hoe zorg je er dan voor dat medewerkers weer in verbinding komen met elkaar? Door het organiseren van een inspirerende teamdag, oftwel een ‘one-day-retreat@work’. Door fysiek bij elkaar te komen en elkaar (opnieuw) te ontmoeten ontstaat verbinding en plezier en gaat de energie in het team weer stromen.

“Ik heb de vertragende dag met de uitnodiging ‘Wees lief voor jezelf’ erg gewaardeerd…”

Ben jij op zoek naar een inspirerende en ontspannen activiteit voor jouw team? Neem dan contact op. Kijk hier voor het complete bedrijfsaanbod van Hartopener.

Wil Je Meer Weten?

neem contact met mij op