Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Voor positieve energie…

Teamsessies
Steeds meer medewerkers van bedrijven ervaren de positieve effecten van een teamsessie met Hartopener. Het ene bedrijf gunt medewerkers een ‘energizer’ met focus op nieuwe energie, het andere bedrijf gunt medewerkers een moment van ontspanning. De exacte invulling en de duur van de sessie is in overleg af te stemmen. Denk aan stoelyoga in combinatie met staande houdingen of juist lekker actief bewegen, alles is mogelijk. De sessies kunnen op locatie of online worden gegeven, in een tijdsbestek van 30/45/60 minuten.

Workshops
Door fysiek bij elkaar te komen en elkaar te ontmoeten ontstaat nieuwe energie en plezier en gaat de energie in het team weer stromen. Medewerkers voelen wat ze waard zijn en gaan zodoende hun talenten weer volledig benutten. Een workshop met o.a. ademhalingsoefeningen, praktische tools waar deelnemers ook na de workshop zelf mee aan de slag kunnen gaan, beweging/contact maken met het lichaam, meditatie/mindfulness oefeningen, wandeling en lunch.

Ben jij op zoek naar een inspirerende en ontspannen activiteit voor jouw team? Neem dan contact op.

“Fysieke in- en ontspanning zorgt voor mentale veerkracht en Saskia weet deze balans perfect te waarborgen. Het is een effectieve manier om uit je dagelijkse sleur te raken en vol positieve energie aan je werk te beginnen. Saskia maakt het erg toegankelijk en geeft goede begeleiding waardoor iedereen mee kan doen.” – deelnemer