Hartopener nodigt je uit de verbinding met jezelf op te zoeken zodat je ook beter kan verbinden met de mensen op je heen. De aanpak is nuchter en met een vleugje humor.

Hartopener is opgericht door Saskia Broersma Jenezon, een Noord-Hollandse dame, met ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Saskia gaat als ‘verbinder’ graag het gesprek aan. Door haar persoonlijk benadering en jarenlange ervaring weet ze anderen te inspireren en enthousiasmeren. Daarnaast heeft ze zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot gepassioneerd (en gecertificeerd) Vinyasa-, Yin- en stoelyogadocent.

Hartopener biedt activiteiten aan die de verbinding met jezelf en anderen stimuleren, voor zowel bedrijven als individuen. Denk hierbij aan stoelyoga, bedrijfsyoga,¬†mindful wandelen en coaching. Hartopener organiseert tevens diverse dagprogramma’s en retreats.

“Door regelmatig stil te staan bij wat er leeft in je hart, kan je de verbinding met jezelf opzoeken, vandaar dat mijn bedrijf Hartopener heet.”

Hartopener werkt samen met kleine en grote bedrijven, scholen en zorginstellingen, waaronder:
Oohm: centrum voor PUUR zijn,  Hogeschool Inholland, Start Up Campus Haarlem, St. Antonius, De Vitale Ontspanning, Mindfulbizz.

Wil je meer weten?

neem contact op