Als zzp-er sta ik altijd open voor mooie nieuwe samenwerkingen waarbij we elkaar kunnen versterken. Zo ben ik onlangs een nieuwe samenwerking gestart met de inspirerende en groene vergaderlocatie Planetarium Meeting Center Amsterdam, gelegen in de groene omgeving van het Gaasperpark. De match zit hem in het VITale aanbod:

“VIT wilt je leren bewust te denken, inspireren en verandering aan te brengen in jouw gewoontes, behoeftes en levensstijl. Hierdoor zul je de optimale kracht en energie uit jezelf halen en kun je jouw levensdoelen behalen…”

En dat is nu precies waar ik voor ga en sta, mensen begeleiden naar een vitaal leven en bewustzijn ontwikkelen vanuit de connectie ‘body, mind, soul & heart’. Dus heb jij binnenkort een teamsessie of vergadering, die wel een VITALE boost kan gebruiken? Reserveer dan meteen een vitale workshop, yogales of sessie mindfulness. Dan zorg ik ervoor dat de energie weer kan gaan stromen, zowel bij de deelnemers zelf als in het team waarin ze werkzaam zijn…

Zodra het mooi weer wordt gaan we met deze activiteiten ook lekker naar buiten, ik kijk er naar uit! Meer weten over deze prachtige locatie en de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie.

Wil je meer weten?