Een van de mogelijkheden om medewerkers bij hun vitaliteit te ondersteunen is individuele vitaliteitscoaching, gericht op duurzame gedragsverandering.

Tijdens de coachingssessies gaan we aan de slag met een of meerdere aandachtsgebieden op het gebied van vitaliteit, afhankelijk van de vraag en de behoefte. Vitaliteitscoaching wordt preventief ingezet. Doel is om medewerkers te helpen met hun individuele vitaliteitsvraagstukken, wat uiteindelijk een positieve impact kan hebben op o.a. de duurzame inzetbaarheid en het verminderen van werkstress van de medewerkers.

De vier onderdelen die samenhangen met vitaliteit zijn: hoofd, hart, lichaam en ziel:

  • Hoofd: persoonlijke groei, ontwikkeling en mentale weerbaarheid;
  • Hart: zelfbewustzijn, goede relaties, sociale contacten en omgeving;
  • Lichaam: balans tussen in- en ontspanning en fysieke fitheid;
  • Ziel: nuttig en betekenisvol bezig zijn.

Een uitzonderlijk leven gaat om dagelijkse, voortdurende verbeteringen op de gebieden die er het meest toe doen…

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek, zodat er een maatwerk oplossing aangeboden kan worden, die past bij jullie bedrijf.

Opdrachtgevers
Hogeschool InhollandNOVA collegeGemeente HaarlemHCHealth (voor ABN AMRO), Simon LeveltSUCH, St. Antonius ZiekenhuisNedap, Pensioenfonds ABP

Wat een ontzettende lekkere les. De oefeningen waren heel fijn, voel echt verschil en voel me nu nog lekkerder. Dank je wel.

Sacha

Bedankt voor de heerlijke les gister. Ik voel vandaag weer spieren in m’n bovenlichaam die ik al lang niet gevoeld heb! Bijzonder ook vond ik de geurende minimassage aan het eind. Zorgde ervoor dat ik me even speciaal voelde, een heerlijke geur die me ontspande. Echt een bijzondere afsluiter die in zo’n intieme kleine groep mogelijk is. Heel fijn!

Marije

Heb van jou en de yoga genoten vanmorgen. En eens, laten we blijven leren van de ander. Tot volgende week!

Ditte

Wil je meer weten?

neem contact op