Een van de mogelijkheden om mensen te ondersteunen, is individuele coaching, gericht op duurzame gedragsverandering.

Vitaliteitscoaching op het werk richt zich op het bevorderen van het welzijn en de energie van medewerkers, door middel van gezondheid bevorderende activiteiten en persoonlijke begeleiding. Het integreert aspecten zoals stressmanagement, balans tussen werk en privé, en gezonde levensstijl om de algehele vitaliteit te verbeteren. Vitale medewerkers halen het beste uit zichzelf en hun omgeving. Ze zijn energiek, veerkrachtig en gedreven.

Tijdens de individuele coaching gaan we, afhankelijk van de vraag en de behoefte, aan de slag met de fysieke gezondheid, het mentaal welzijn, de emotionele balans en zingeving. Hartopener begeleidt de medewerkers naar duurzame gedragsverandering, voor een vitaal en gelukkig leven.

Resultaten
Het resultaat kan variëren, maar over het algemeen zorgt het voor de verbetering van fysieke, mentale en emotionele welzijn. Medewerkers ervaren vaak een verhoogde energie, stressvermindering, betere levensbalans en een gezondere levensstijl na het volgen van vitaliteitscoaching.

Mogelijkheden

  • De duur per sessie varieert van 60 tot 75 minuten
  • Zowel live als online mogelijkheden
  • Na de eerste kennismaking, volgt een maatwerk traject

Meer informatie
Saskia Broersma Jenezon is gecertificeerd vitaliteitscoach, neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Heb van jou en de yoga genoten vanmorgen. En eens, laten we blijven leren van de ander. Tot volgende week!

Ditte

Bedankt voor de heerlijke les gister. Ik voel vandaag weer spieren in m’n bovenlichaam die ik al lang niet gevoeld heb! Bijzonder ook vond ik de geurende minimassage aan het eind. Zorgde ervoor dat ik me even speciaal voelde, een heerlijke geur die me ontspande. Echt een bijzondere afsluiter die in zo’n intieme kleine groep mogelijk is. Heel fijn!

Marije

Wat een ontzettende lekkere les. De oefeningen waren heel fijn, voel echt verschil en voel me nu nog lekkerder. Dank je wel.

Sacha

Wil je meer weten?