Een van de mogelijkheden om mensen te ondersteunen, is individuele coaching, gericht op duurzame gedragsverandering.

Tijdens de coachingssessies gaan we aan de slag met een of meerdere aandachtsgebieden op het gebied van vitaliteit, afhankelijk van de vraag en de behoefte. Doel is om mensen te helpen met hun individuele vraagstukken, wat uiteindelijk een positieve impact kan hebben op het verminderen van (werk)stress.

De vier onderdelen die samenhangen met vitaliteit zijn: hoofd, hart, lichaam en ziel:

  • Hoofd: persoonlijke groei, ontwikkeling en mentale weerbaarheid;
  • Hart: zelfbewustzijn, goede relaties, sociale contacten en omgeving;
  • Lichaam: balans tussen in- en ontspanning en fysieke fitheid;
  • Ziel: nuttig en betekenisvol bezig zijn.

Een uitzonderlijk leven gaat om dagelijkse, voortdurende verbeteringen op de gebieden die er het meest toe doen…

Saskia Broersma Jenezon is gecertificeerd vitaliteitscoach, mindfulness trainer en yogadocent, ze werkt in opdracht van bedrijven en rechtstreeks voor particulieren. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Opdrachtgevers
Vele medewerkers hebben de vitaliteitsprogramma’s van Hartopener met succes doorlopen, waaronder: Gemeente Amsterdam, Gemeente Haarlem, Raad van State, Hogeschool Inholland, Leerwerkloket, Simon Levelt, St. Antonius ZiekenhuisScatec ASA, AIMMS, Nedap, Pensioenfonds ABPNOVA college, ABN AMRO BANK*, ING BANK*UWV*, * via de samenwerking die Hartopener heeft met HC Health.

Referenties
Lees hier wat klanten en deelnemers zeggen over de samenwerking met Hartopener.

Heb van jou en de yoga genoten vanmorgen. En eens, laten we blijven leren van de ander. Tot volgende week!

Ditte

Wat een ontzettende lekkere les. De oefeningen waren heel fijn, voel echt verschil en voel me nu nog lekkerder. Dank je wel.

Sacha

Bedankt voor de heerlijke les gister. Ik voel vandaag weer spieren in m’n bovenlichaam die ik al lang niet gevoeld heb! Bijzonder ook vond ik de geurende minimassage aan het eind. Zorgde ervoor dat ik me even speciaal voelde, een heerlijke geur die me ontspande. Echt een bijzondere afsluiter die in zo’n intieme kleine groep mogelijk is. Heel fijn!

Marije

Wil je meer weten?