Een van de mogelijkheden om mensen te ondersteunen, is individuele coaching, gericht op duurzame gedragsverandering.

Vitaliteitscoaching op het werk richt zich op het bevorderen van het welzijn en de energie van medewerkers, door middel van gezondheid bevorderende activiteiten en persoonlijke begeleiding. Het integreert aspecten zoals stressmanagement, balans tussen werk en privé, en gezonde levensstijl om de algehele vitaliteit te verbeteren. Vitale medewerkers halen het beste uit zichzelf en hun omgeving. Ze zijn energiek, veerkrachtig en gedreven.

Tijdens de individuele coaching gaan we, afhankelijk van de vraag en de behoefte, aan de slag met de fysieke gezondheid, het mentaal welzijn, de emotionele balans en zingeving. Hartopener begeleidt de medewerkers naar duurzame gedragsverandering, voor een vitaal en gelukkig leven.

Resultaten
Het resultaat kan variëren, maar over het algemeen zorgt het voor de verbetering van fysieke, mentale en emotionele welzijn. Medewerkers ervaren vaak een verhoogde energie, stressvermindering, betere levensbalans en een gezondere levensstijl na het volgen van vitaliteitscoaching.

Mogelijkheden

  • De duur per sessie varieert van 60 tot 75 minuten
  • Zowel live als online mogelijkheden
  • Na de eerste kennismaking, volgt een maatwerk traject

Meer informatie
Saskia Broersma Jenezon is gecertificeerd vitaliteitscoach, neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Bedankt voor de fijne sessie. En eens, laten we blijven leren van elkaar. Tot volgende week.

Ditte - Individuele coaching

Ik voelde mij overbelast en had geen overzicht meer, na de sessies met Saskia ervaarde ik weer rust en ruimte…

Anke - Individuele coaching

 Saskia inspireert met haar sprankelende energie en frisse blik. Zij heeft het vermogen om doortastendheid te combineren met een authentieke openheid. Hierdoor weet zij in een gesprek altijd de juiste toon te vinden.

Meike - Mindfulbizz

Wil je meer weten?