Heel (werkend) Nederland fit en vitaal, zowel fysiek als mentaal.
Voor een betere gezondheid, meer energie, leven vanuit eigen kracht, plezier en positiviteit.

Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, heb ik mezelf ontwikkeld tot gepassioneerd en gecertificeerd vitaliteitscoach, yoga- en meditatiedocent.

In 2019 ben ik mijn bedrijf Hartopener gestart vanuit de ambitie mensen, werkzaam in het bedrijfsleven, te begeleiden naar een fysiek en mentaal, fit en vitaal leven. Mijn aanbod bestaat o.a. uit workshops, coaching, yoga- en meditatie. Ik maak gebruik van mijn persoonlijke kennis, ervaring en bewezen technieken. Mijn aanpak is praktisch en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven.

Als nuchtere Noord-Hollandse dame sta ik positief in het leven. Daarnaast ben ik creatief, openhartig, ondernemend en enthousiast. Zodoende weet ik anderen te inspireren en enthousiasmeren. Deelnemers ervaren een betere gezondheid, meer energie, plezier en positiviteit. Bedrijven ervaren de voordelen van gezonde werknemers.

Uit eigen ervaring weet ik, dat als je regelmatig de verbinding van je hoofd met je hart opzoekt, je echt in je eigen kracht kan gaan staan. Dit heeft een positieve invloed op de relatie met jezelf en de wereld om je heen…

Naast mijn activiteiten voor de zakelijke markt, verzorg ik tevens yogalessen en retreats voor individuen. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met mij op. Ik sta altijd open voor mooie nieuwe ontmoetingen en samenwerkingen.

Gecertificeerd
Vitaliteitscoach, vinyasa-, yinyoga, yoganidra en stoelyogadocent.

Opdrachtgevers
Hogeschool InhollandNOVA collegeGemeente HaarlemHCHealth (voor ABN AMRO), Simon LeveltSUCH, St. Antonius ZiekenhuisNedap, Pensioenfonds ABP

Wil je meer weten?

neem contact op