Hart-gedreven vitaliteitsprogramma’s voor het bedrijfsleven. Voor meer veerkracht en plezier, verbeterde productiviteit en minder stress.

Hartopener is gespecialiseerd in hart-gedreven vitaliteitsprogramma’s voor het bedrijfsleven, de focus ligt op aandachttraining, stressreductie en energiemanagement. Hartopener is opgericht door Saskia Broersma Jenezon.

Saskia aan het woord
Als ervaren, bevlogen en hart-gedreven vitaliteitscoach en trainer geef ik mijn kennis en ervaring, op het gebied van bewust leven en werken, graag door aan anderen. Als mensen wat vaker de connectie van het hoofd met het hart opzoeken en met meer aandacht leven en werken, levert dit een positieve bijdrage aan hun eigen welzijn en dit zorgt tevens voor een positieve golf van invloed in hun omgeving en de wereld. Dit is wat mijn passie voor vitaliteit en welzijn voedt. De programma’s onderscheiden zich door mijn persoonlijke aanpak en bevlogenheid.

Vitaliteitsprogramma’s
De programma‘s dragen bij aan het verhogen van de productiviteit, het verlagen van het ziekteverzuim en het verbeteren van de medewerkerstevredenheid. Medewerkers vergroten het (zelf)bewustzijn, ontwikkelen meer veerkracht en ervaren meer energie en (werk)geluk. De inhoud en de duur van de programma’s varieert en is in overleg te bepalen. 

Contact
Aan de slag met het stimuleren van vitaliteit binnen jouw bedrijf? Neem contact op voor meer informatie en ontvang een maatwerk programma, volledig afgestemd op de behoefte van jouw organisatie.

Opdrachtgevers
Vele medewerkers hebben de vitaliteitsprogramma’s van Hartopener met succes doorlopen, waaronder: Gemeente Amsterdam, Gemeente Haarlem, Raad van State, Hogeschool Inholland, Leerwerkloket, Simon Levelt, St. Antonius ZiekenhuisScatec ASA, AIMMS, Nedap, Pensioenfonds ABPNOVA college, ABN AMRO BANK*, ING BANK*UWV*, * via de samenwerking die Hartopener heeft met HC Health.

Referenties
Lees hier wat klanten en deelnemers zeggen over de samenwerking met Hartopener.

Wil je meer weten?