De impact van mensen die goed in hun vel zitten, levert voordelen op voor de mensen zelf, de mensen in hun omgeving, de bedrijven waarin ze werkzaam zijn en zo ook voor de wereld om hun heen.

Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest als o.a. project- en accountmanager, heb ik mezelf ontwikkeld tot gecertificeerd en ‘hart-gedreven’ vitaliteitscoach, trainer, yoga- en meditatiedocent.

Belangrijk in mijn leven en werk is de verbinding met het hart en het ontwikkelen van bewustzijn. Als mensen vanuit de connectie ‘body, mind, soul & heart’, de verbinding met zichzelf ervaren, kunnen ze in hun eigen kracht gaan staan en (weer) leiding gaan nemen over zichzelf. Daar hebben ze niet alleen privé maar ook op het werk profijt van. Ze ervaren meer (werk)plezier en creativiteit, verbeterde concentratie en focus en hebben meer energie. De impact van mensen die goed in hun vel zitten, levert dus voordelen op voor de mensen zelf, de mensen in hun omgeving, de bedrijven waarin ze werkzaam zijn en zo ook voor de wereld om hun heen.

Denk hierbij aan de rimpelingen in het water die je ziet als je er een steen in gooit. Het begint klein, nauwelijks zichtbaar maar geleidelijk worden de kringen op het water steeds groter… En dat is nu precies waar mijn hart sneller van gaat kloppen, door een kleine bijdrage te leveren, veel impact maken. Op basis hiervan heb ik mijn aanbod samengesteld:

Mijn aanpak is praktisch en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven. Mocht je meer willen weten of vragen hebben, neem dan contact op. Ik sta open voor mooie nieuwe ontmoetingen en samenwerkingen.

“Live by the Heart…” – Saskia

Opdrachtgevers
Hogeschool InhollandNOVA collegeGemeente HaarlemHCHealth (voor ABN AMRO), Simon LeveltSUCH, St. Antonius ZiekenhuisNedap, Pensioenfonds ABP

Wil je meer weten?

neem contact op