Heel (werkend) Nederland fit en vitaal, zowel fysiek als mentaal.
Voor een betere gezondheid, meer energie, leven vanuit eigen kracht, plezier en positiviteit.

Super dat je mijn website bezoekt. Hieronder lees je meer over mij, het ontstaan van Hartopener en mijn aanbod.

Ik ben een nuchtere en enthousiaste Noord-Hollandse dame met een positieve instelling. Ik stem elke dag af op de dingen waar ik dankbaar voor ben en energie van krijg. Zo probeer ik mijn balans te houden in het dagelijks leven. Dat lukt uiteraard echt niet altijd, maar dan glimlach ik naar mezelf en pak ik de draad weer op. Ik leef zoveel mogelijk per dag en probeer mee te stromen op het ritme van het leven.

Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, als accountmanager in de media- en reclamebranche, heb ik het roer omgegooid. Na mijn wake-up call heb ik mezelf ontwikkeld tot gepassioneerd en gecertificeerd yogadocent en coach*. Ik weet uit eigen ervaring dat als je regelmatig de verbinding van je hoofd met je hart opzoekt, je echt in je eigen kracht kan gaan staan. Dit heeft een positieve invloed op de relatie met jezelf en de wereld om je heen.

In 2019 ben ik mijn bedrijf Hartopener gestart, vanuit mijn ambitie ook anderen te inspireren contact te maken met hun eigen lichaam (hoofd en hart). Zodat ze ontspanning en plezier kunnen ervaren en zowel fysiek als mentaal, fit en vitaal kunnen blijven. Mijn aanbod bestaat uit yoga, workshops, retreats en coaching, voor zowel de zakelijke markt als individuen. Ik maak gebruik van yoga- en ademhalingsoefeningen, bewezen technieken, mijn persoonlijke kennis, ervaring en eigen inzichten. Zodoende weet ik anderen te inspireren en enthousiasmeren. Mijn aanpak is praktisch en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven. Deelnemers ervaren een betere gezondheid, meer energie, plezier en positiviteit, bedrijven ervaren de voordelen van gezonde werknemers.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met mij op. Ik sta open voor mooie nieuwe ontmoetingen en samenwerkingen.

*Opleidingen/cursussen: vinyasa yoga, yin yoga, stoelyoga, coaching (algemeen), vitaliteitscoach, pranic healing.

“I love my J.O.B.” = Joy Of Being

Opdrachtgevers: Hogeschool Inholland, Simon Levelt, SUCH, St. Antonius ZiekenhuisDe Vitale Ontspanning, Mindfulbizz, Nedap, Pensioenfonds ABP, Gemeente HaarlemYoga Innerwork, Oohm.

Wil je meer weten?

neem contact op