Vitaliteit op de werkvloer leidt tot hogere productiviteit, meer werkgeluk en minder ziekteverzuim, voorkomt fysieke en mentale klachten en vergroot de duurzame inzetbaarheid.

Veel mensen ervaren werkstress, vaak door een hoge werkdruk en/of een verstoorde werk-privébalans. Verzuim is te voorkomen door deze signalen vroegtijdig te herkennen en aan te pakken. Vitaliteit op de werkvloer leidt tot hogere productiviteit, meer werkgeluk en minder ziekteverzuim, voorkomt fysieke en mentale klachten en vergroot de duurzame inzetbaarheid. Reden voor organisaties om het vitaliteitsaanbod van Hartopener aan te bieden aan haar medewerkers.

Hartopener heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van werknemers, managers en directieleden, zowel als 1 op 1 als in groepen. De trainingen, workshops en teamsessies vergroten het (zelf)bewustzijn en zorgen voor meer veerkracht. Deelnemers ontwikkelen vaardigheden die het dagelijks leven en werk lichter en overzichtelijker kunnen maken. Bewust leven en werken helpt werknemers meer kalmte, overzicht en werkplezier te ervaren. De aanpak is praktisch en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven.

Aanbod

  1. Workshops en Teamsessies
  2. Mindfulness
  3. Bedrijfsyoga en ademwerk
  4. Business Retreats

Focus
Stressreductie, mindful werken, werk-privébalans, energiemanagement, concentratie, zingeving, positieve mindset, werkgeluk, plezier, connectie ‘body, mind, soul & heart’.

Contact
Hartopener is opgericht door Saskia Broersma Jenezon. Hart-gedreven vitaliteits- en leiderschapscoach, yogadocent en mindfulnesstrainer. Ervaringsdeskundige, ruim 25 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Naast het aanbod voor het bedrijfsleven, verzorgt Hartopener ook coaching, yoga en retreats voor individuen. Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking.

“Voor mij staat ondernemen vanuit het hart voor ondernemen met als doel een bijdrage te leveren aan een betere wereld. De impact van mensen die goed in hun vel zitten, levert voordelen op voor de mensen zelf, de mensen in hun omgeving, de bedrijven waarin ze werkzaam zijn en zo ook voor de wereld om hun heen. En dat is nu precies waar mijn hart sneller van gaat kloppen, door een kleine bijdrage te leveren, veel impact maken…” – Saskia

Opdrachtgevers
Hogeschool InhollandGemeente HaarlemSimon LeveltSt. Antonius ZiekenhuisScatec ASANedap, Pensioenfonds ABPNOVA collegeABN AMRO BANK*ING BANK*UWV*KLM**via HCHealth.

Wil je meer weten?