Hartopener biedt activiteiten aan die zijn gericht op verbinding, met als resultaat minder stress en meer succes. Voor een betere gezondheid, meer energie, leven vanuit eigen kracht, plezier en positiviteit.

De activiteiten zijn voor medewerkers van bedrijven en individuen die behoefte hebben aan meer rust en ontspanning, nieuwe energie en focus. Hartopener is opgericht door Saskia Broersma Jenezon.

Heb je last van stress of spanning in je lijf en heb je behoefte aan begeleiding en concrete handvatten? Neem dan contact op voor het reserveren van een (privé)yogales, workshop of retreat en ervaar hoe het is om:

  • weer in contact te komen met je lichaam
  • meer rust en ruimte te ervaren in het dagelijkse leven
  • weten hoe je vaker keuzes kan maken die goed zijn voor jou
  • nieuwe energie, focus en plezier te ervaren
  • extra liefdevol te zijn voor jezelf

Ik ben een nuchtere Noord-Hollandse dame, met ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Na een periode van te hard werken en een wake-up call, heb ik het roer omgegooid en heb ik mezelf ontwikkeld tot gepassioneerd (en gecertificeerd) Vinyasa-, Yin- en stoelyogadocent. Tijdens de yogalessen, workshops en retreats maak ik gebruik van yoga- en ademhalingsoefeningen, bewezen technieken en mijn eigen inzichten en ervaringen. Ik weet anderen te inspireren en enthousiasmeren, mijn aanpak is praktisch en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven. – Saskia

De mooiste dingen in het leven kun je niet zien of aanraken.
Ze worden gevoeld met het hart… – Helen Keller

Opdrachtgevers: Hogeschool Inholland, Simon Levelt, SUCH, St. Antonius ZiekenhuisDe Vitale Ontspanning, Mindfulbizz, Nedap, Pensioenfonds ABP, Gemeente HaarlemYoga Innerwork, Oohm.

Wil je meer weten?

neem contact op