Hart-gedreven wellbeing programma’s, voor meer veerkracht en (werk)plezier, verbeterde productiviteit en minder stress.

Hartopener is gespecialiseerd in hart-gedreven wellbeing programma’s voor organisaties en individuen. Deze programma‘s onderscheiden zich, door de persoonlijke aanpak en bevlogenheid van Saskia Broersma Jenezon, het kloppende hart van Hartopener.

“Als ervaren en bevlogen trainer geef ik mijn kennis en ervaring, graag door aan anderen. Hierbij nodig ik mensen uit, met meer aandacht te leven en werken, waardoor relaties, mentale gezondheid en productiviteit kunnen verbeteren, dromen verwezenlijkt kunnen worden en er meer geluk en plezier ontstaat. Dit levert een positieve bijdrage aan het welzijn van mensen en zorgt tevens voor een positieve golf van invloed in hun omgeving en de wereld. Dit is wat mijn passie voor vitaliteit en welzijn voedt.”

Voor wie
Hartopener heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van werknemers, managers en directieleden, zowel als 1 op 1 als in groepen. De aanpak is persoonlijk, praktisch en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven.

Resultaten
Medewerkers vergroten het (zelf)bewustzijn, ontwikkelen meer veerkracht en ervaren meer energie en (werk)geluk. Dit draagt bij aan het:

  • verhogen van de productiviteit;
  • verlagen van het ziekteverzuim;
  • verbeteren van de medewerkerstevredenheid.

“Voeten op de grond, hoofd in de wolken, hart aanwezig” – Saskia

Contact
Wil jij aan de slag met het stimuleren van wellbeing binnen jouw bedrijf? Neem dan contact op voor meer informatie en ontvang een maatwerk programma, volledig afgestemd op de behoefte van jouw organisatie.

Gecertificeerd
Saskia is gecertificeerd mindfulness trainer (See True), vitaliteitscoach (Civas) en yogadocent (Yoga Alliance).

Referenties
Lees hier wat opdrachtgevers en deelnemers zeggen over de samenwerking met Hartopener.

Opdrachtgevers
Vele medewerkers hebben de vitaliteitsprogramma’s van Hartopener met succes doorlopen, waaronder: Gemeente Amsterdam, Gemeente Haarlem, Raad van State, Hogeschool Inholland, Leerwerkloket, Simon Levelt, St. Antonius ZiekenhuisScatec ASA, AIMMS, Nedap, Pensioenfonds ABPNOVA college, ABN AMRO BANK*, ING BANK*, *via HC Health.

Wil je meer weten?