Ik stimuleren mensen gezond te werken en leven, voor meer ontspanning, focus en geluk.

Als professioneel en hart-gedreven trainer, stimuleer ik mensen gezond te leven, dit levert een positieve bijdrage aan het welzijn van mensen en dit zorgt tevens voor een positieve golf van invloed in hun omgeving en de wereld. Dit is wat mijn passie voor vitaliteit en welzijn voedt.

Ik verzorg workshops vitaal werken, trainingen mindfulness en bedrijfsyoga. Ik richt mij hierbij op de vier dimensies van vitaliteit:

  • Fysiek: door goed voor je lichaam te zorgen en in beweging te komen;
  • Mentaal: door te zorgen dat je fit bent in je mind/geest;
  • Emotioneel: door af te stemmen op je gevoel en je hoofd in lijn te brengen met je hart;
  • Spiritueel: door het vinden van betekenis en doel in je leven.

Ik ben een nuchtere Noord-Hollandse dame, enthousiast, bewust en optimistisch. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest als account- en projectmanager, in de media- en reclamewereld, ben ik mijn droom gaan volgen: het begeleiden van mensen naar een gezond en vitaal leven. Ik heb hiervoor diverse opleidingen en trainingen gevolgd en geef mijn kennis, als gecertificeerd mindfulness trainer, vitaliteitscoach en yogadocent, graag door aan anderen.

Resultaten
Mensen vergroten het (zelf)bewustzijn, ontwikkelen meer veerkracht en vaardigheden die het dagelijks leven en werk lichter en overzichtelijker maken. Hierdoor ontstaat er meer energie, ontspanning en geluk. Vitaliteit op het werk bevordert de productiviteit, vermindert ziekteverzuim, verbetert de sfeer en stimuleert creativiteit en betrokkenheid.

Voor wie
Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen, zowel 1 op 1 als in groepen. Mijn aanpak is persoonlijk, praktisch en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven. Lees hier wat anderen zeggen over een samenwerking.

Contact
Neem contact op voor meer informatie, na een eerste kennismaking ontvang je een maatwerk programma afgestemd op de behoefte jouw organisatie.

Opdrachtgevers
Vele medewerkers hebben de vitaliteitsprogramma’s van Hartopener met succes doorlopen, waaronder: Gemeente Amsterdam, Gemeente Haarlem, Raad van State, Hogeschool Inholland, Leerwerkloket, Simon Levelt, St. Antonius ZiekenhuisScatec ASA, AIMMS, Nedap, Pensioenfonds ABPNOVA college, ABN AMRO BANK (via HC Health), VitaValue.

We hebben enorm genoten, deze start met het maken van een connectie met jezelf heeft een leuke middag opgeleverd. Bedankt voor deze fijne start van teambuilding, de nuttige tips voor meer balans en connectie met jezelf om daarna productiever te zijn en de connectie met elkaar te kunnen maken.

Merel - ABN AMRO BANK

Afgelopen jaren hebben we prettig samengewerkt met Saskia. In goed overleg hebben we een programma samengesteld om de vitaliteit te bevorderen van onze medewerkers. Wij kunnen een samenwerking met Hartopener van harte aanbevelen!

Julia - Hogeschool Inholland

Afgelopen lente heb ik vier workshops van Hartopener gevolgd. In een voor mij turbulente periode kwam het opleidingsaanbod van deze 2-uur durende workshops op het juiste moment voorbij. Door de tips en oefeningen van Saskia toe te passen, ben ik deze periode op een prettige manier doorgekomen, mijn balans is terug.

Muriel - Gemeente Haarlem

Wil je meer weten?