Afgelopen lente heb ik vier workshops Mindfulness/In balans blijven van Hartopener gevolgd. In een voor mij turbulente periode kwam het opleidingsaanbod van deze 2-uur durende workshops op het juiste moment voorbij. Door letterlijk en figuurlijk stil te staan in het hier & nu en de tips en oefeningen van Saskia toe te passen, ben ik deze periode op een prettige manier doorgekomen. Mijn balans is terug en ik ga fijn de zomer in. Gemeente Haarlem – Muriel Mica

Wij hebben een prettige samenwerking met Saskia. In goed overleg hebben we een programma samengesteld om de vitaliteit te bevorderen van onze medewerkers. Saskia is zorgvuldig in haar communicatie en reageert snel op onze vragen en verzoeken. Daarnaast was er voldoende ruimte voor flexibiliteit. Wij kunnen een samenwerking met Hartopener van harte aanbevelen! Hogeschool Inholland – Julia Leenders

Saskia is een geweldige gastspreker! Vol enthousiasme vertelt ze over vele gezondheid gerelateerde onderwerpen. Dit is dan ook de reden dat elke keer dat ik de ‘dagstart’ inhoudelijk mag bepalen haar uitnodig om het team toe te spreken. Het team gaf ook dit keer weer aan dat ze ieder wel iets uit de sessie hadden gehaald en haar zo leuk vonden met haar vriendelijke toegankelijke enthousiaste persoonlijkheid. Chapeau Saskia!
ABN AMRO Bank – Sanne Hasselo

Saskia heeft bij ons domein AFL twee inspiratiesessies verzorgd in het kader van het welzijn van de medewerkers vergroten. Tijdens de eerste sessie ‘nieuwe energie’ hebben de deelnemers kunnen ervaren hoe ze zichzelf kunnen opladen en voorzien van positieve energie. Reactie van één van onze collega’s na afloop was: ‘Ik heb nu al meer energie dan toen ik de meeting in kwam!’. Tijdens de tweede sessie heeft Saskia ons meegenomen in het thema ‘mindfulness’. Haar deskundige, open en enthousiaste houding hebben een positieve bijdrage geleverd aan deze sessies. Een aanrader voor wie zijn medewerkers wil begeleiden naar meer ‘werkgeluk’.
Hogeschool Inholland Delft – Masja Webb van Deventer

We hebben enorm genoten, deze start met het maken van een connectie met jezelf heeft een leuke middag opgeleverd en was een goede start voor het 2e programma onderdeel; in openheid te delen en de connectie met elkaar te maken. Bedankt voor deze fijne start van teambuilding, de nuttige tips voor meer balans en connectie met jezelf om daarna productiever te zijn en de connectie met elkaar te kunnen maken.
ABN AMRO Bank – Merel Steenbergen

Saskia beweegt mensen. Dat doet ze op een veilige en hartelijke manier. Met een gulle lach. Saskia is echter veel meer dan yoga: slim, wijs, ze heeft levenservaring en doet de dingen vanuit haar hart. Ik zou Saskia van harte aanbevelen bij individuele coaching, bedrijfstrainingen, vitaliteitskwesties. Zij brengt je echt in beweging en laat ruimte voor stilte. Zodat je kunt groeien. In vertrouwen en met die gulle lach gratis erbij.
Uwarbeidsdeskundige.nl – Dirk van Es

Sessies fit en vitaal van Hartopener staan iedere week op mijn menu. In 30 minuten is mijn hoofd ‘leeg’. Verbinding, focus en balans maken dat ik mijn werk hierna moeiteloos kan uitvoeren. Een absolute aanrader voor iedereen! 
Hogeschool Inholland Academy – Mies van Amersfoort

Wekelijkse sessies stoelyoga zijn een essentiële toevoeging aan mijn thuiswerkroutine. Fysieke in- en ontspanning zorgt voor mentale veerkracht en Saskia weet deze balans perfect te waarborgen. Het is een effectieve manier om uit je dagelijkse sleur te raken en vol positieve energie aan je werk te beginnen. Saskia maakt het erg toegankelijk en geeft goede begeleiding waardoor iedereen mee kan doen.
Nedap Retail – Steffie Broere

Saskia pakt projecten met authentiek enthousiasme, openheid, gevoel voor timing en aanstekelijk plezier aan. Ze weet de juiste vragen te stellen om goed beeld te krijgen van de need die bij klanten leeft en daar concreet op aan te sluiten. Gecombineerd met haar doorzettingsvermogen is ze de ideale kracht voor bezielde bedrijven die de hemel willen bestormen en de wereld veranderen in een tijd waarin timing en geduldig doorzetten en open blijven van onschatbare waarde is.
Serving Life – Leonie Stekelenburg

Saskia is, in één woord, geweldig. Ze verstaat haar vak als geen ander en beleeft er overduidelijk ook nog eens héél veel plezier aan. Dat maakt een samenwerking niet alleen buitengewoon professioneel en betrouwbaar maar ook ontzettend inspirerend.
Columbus Travel – Mark Mackintosh

Opdrachtgevers

Vele medewerkers hebben de vitaliteitsprogramma’s van Hartopener met succes doorlopen, waaronder: Gemeente Amsterdam, Gemeente Haarlem, Raad van State, Hogeschool Inholland, Leerwerkloket, Simon Levelt, St. Antonius ZiekenhuisScatec ASA, AIMMS, Nedap, Pensioenfonds ABPNOVA college, ABN AMRO BANK*, ING BANK*, *via HC Health.