Wil je meer rust ervaren, ontspannen en opladen? Doe dan mee aan een van de yogalessen of retreats.

Toen ik nog werkzaam was in het bedrijfsleven en last van (te) veel stress had, ben ik mij gaan verdiepen in het pad van yoga, meditatie en bewust ademhalen. En juist omdat dit voor mij zo helend is geweest, ben ik dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring door kan geven. Wil jij ook ervaren wat yoga en meditatie met je kan doen? Wees welkom deel te nemen aan een groepsles, privéles of retreat.

1. Groepsles
De yogalessen bestaan uit een combinatie van vinyasa-, yinyoga, ademhalingsoefeningen en meditatie (yoga nidra). De lessen zijn online, op zaterdagochtend van 9.00 – 10.00 uur en voor alle niveaus:

 • Neem contact op en geef aan dat je mee wilt doen;
 • Je ontvangt een uitnodiging voor de meeting in ‘Google Meet’;
 • Zorg ervoor dat je op tijd klaar zit met een matje, deken, laptop/tablet;
 • Deelname is op basis van donatie, na afloop van de les ontvang je hiervoor een ‘open tikkie’.

2. Privéles
Soms is er behoefte aan meer balans tussen in- en ontspanning en soms is het een kwestie van verdieping in de yogahoudingen. De privélessen bestaan uit een combinatie van:

 • Persoonlijke begeleiding;
 • Meditatie- en ademhalingstechnieken;
 • Yogahoudingen uit de vinyasa- en yinyoga;
 • Het aantal sessies is in overleg af te stemmen, prijs is op aanvraag.

3. One Day Season Retreats 
Gun jij jezelf een dag midden in de natuur, met onder andere yoga, meditatie, (stilte)wandeling en lunch? Doe dan mee en laat je meestromen op het ritme van de seizoenen. Data aankomende retreats:

 • Zomer-retreats: 3 juni & 1 juli 2023
 • Herfst-retreats: 16 september & 7 oktober 2023
 • Winter-retreat: 20 januari 2023

Saskia van Hartopener organiseert deze dagen samen met haar vriendin Sacha Beusen, samen vormen ze de SoulSisters. Aanmelden voor een van bovenstaande retreats kan via de aanmeldpagina.

Naast de bovenstaande retreats voor particulieren, organiseert Hartopener ook Business Retreats voor bedrijven. Ben je op zoek naar een inspirerende en ontspannen dag, samen met je collega’s, neem dan contact op voor meer informatie.

Opdrachtgevers
Hogeschool InhollandGemeente HaarlemSimon LeveltSt. Antonius ZiekenhuisScatec ASANedap, Pensioenfonds ABPNOVA collegeABN AMRO BANK*ING BANK*UWV*KLM**klanten via HCHealth.

Saskia inspireert met haar sprankelende energie en frisse blik. Zij heeft het vermogen om doortastendheid te combineren met een authentieke openheid. Hierdoor weet zij in gesprek altijd de juiste toon te vinden en is ze zeer effectief. Saskia is een aanvulling van grote waarde in ons team.

Meike van Tilburg - Founding Partner, Mindfullbizz

Saskia is, in één woord, geweldig. Ze verstaat haar vak als geen ander en beleeft er overduidelijk ook nog eens héél veel plezier aan. Dat maakt een samenwerking niet alleen buitengewoon professioneel en betrouwbaar maar ook ontzettend inspirerend.

Mark Mackintosh - Editor in Chief , Columbus Travel

Na de (online) yogales: Het was fijn en pittig en een lesje aanvaarding in hoe mijn body is. Mijn mind vluchtte af en toe weg maar glimlachend kwam ik dan toch weer terug in het nu. Ik heb ervan genoten.

Dirk van Es - Arbeidsdeskundige, Uw Arbeidsdeskundige

Wil je meer weten?