Hartopener biedt verschillende activiteiten aan voor meer energie, ontspanning, veerkracht en je goed voelen! Dit heeft een positieve invloed op de relatie met jezelf en de wereld om je heen.

Stress is onderdeel van het leven. Maar wist jij dat 36% van het werkgerelateerde ziekteverzuim ontstaat door werkstress? De oplossing is simpel: meer bewegen. Niets is beter voor je hersenen dan in beweging komen. Hartopener speelt hierop in met een aanbod yoga en workshops om zowel fysiek als mentaal, fit en vitaal te blijven. Werkgevers kunnen zo de beweging van werknemers stimuleren en profiteren zo ook financieel van actievere werknemers, o.a. door:

  • Verlaging van het ziekteverzuim
  • Verhoogde productiviteit
  • Verbeterde concentratie en focus
  • Meer plezier en creativiteit
  • Minder stress en meer succes

De yogalessen en workshops zijn voor, tijdens en na werktijd en zowel fysiek op locatie of online, zodat ook mensen die thuiswerken deel kunnen nemen. Deelnemers ontvangen concrete tips en handvatten en ervaren meer rust en ruimte, nieuwe energie, focus en plezier in het dagelijkse leven! De aanpak is nuchter en met een vleugje humor. Het aanbod bestaat uit:

Stoelyoga: stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga en kenmerkt zich door de eenvoud en het tempo. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en worden in dagelijkse kleding op en rond de stoel uitgevoerd. Met maar 15 minuten stoelyoga per dag is er al een vermindering mogelijk van klachten door langdurig zitten.

Groepslessen: de yogalessen hebben als basis Vinyasa yoga, een dynamische vorm van yoga waarbij we bewegen in een flow op het ritme van de ademhaling. De houdingen worden gecombineerd met houdingen uit de Yin yoga. Er is aandacht voor inspanning en ontspanning, kracht en flexibiliteit, balans en meditatie.

Privélessen: een combinatie van coaching en yoga, persoonlijke begeleiding en duidelijke uitleg van de houdingen. De privélessen worden volledig op maat gemaakt.

Opdrachtgevers
Hartopener werkt samen met kleine en grote bedrijven, scholen en zorginstellingen: 
Hogeschool InhollandSimon LeveltSUCH, St. Antonius ZiekenhuisDe Vitale OntspanningMindfulbizz, Nedap, Gemeente Haarlem, Pensioenfonds ABPYoga Innerwork, Oohm.

Ik gebruik de bewegingen/ideeën uit de stoelyoga sessies om als energizer in te zetten binnen mijn meetings met collega’s.”

Heb van jou en de yoga genoten vanmorgen. En eens, laten we blijven leren van de ander. Tot volgende week!

Ditte

Bedankt voor de heerlijke les gister. Ik voel vandaag weer spieren in m’n bovenlichaam die ik al lang niet gevoeld heb! Bijzonder ook vond ik de geurende minimassage aan het eind. Zorgde ervoor dat ik me even speciaal voelde, een heerlijke geur die me ontspande. Echt een bijzondere afsluiter die in zo’n intieme kleine groep mogelijk is. Heel fijn!

Marije

Wil je meer weten?

neem contact op