Door uit de waan van de dag te stappen en bij elkaar te komen, ontstaat er meer energie en plezier. Het resultaat: minder stress en meer succes.

Door fysiek bij elkaar te komen en elkaar te ontmoeten, ontstaat nieuwe energie en plezier. Medewerkers ervaren weer waar ze energie van krijgen en komen in hun eigen kracht te staan.

Energiemanagement: een workshop met o.a. ademhalingsoefeningen, beweging, contact maken met het lichaam, meditatie- en mindfulness oefeningen, wandeling en lunch. Deelnemers ontvangen praktische tools die ze kunnen integreren in hun (werk)dag zodat ze na deze workshop:

  • weten wat energie oplevert en wat energie kost
  • voelen hoe ze vaker keuzes kunnen maken die goed zijn voor hem/haar
  • stil hebben gestaan bij hun talenten
  • de rust meenemen in het dagelijkse leven

Hartopener heeft ruime ervaring met het organiseren van workshops/events voor bedrijven en kan indien gewenst de hele organisatie uit handen nemen. De exacte invulling van de workshop is in overleg te bepalen. Neem contact op voor meer informatie.

Heb van jou en de yoga genoten vanmorgen. En eens, laten we blijven leren van de ander. Tot volgende week!

Ditte

Bedankt voor de heerlijke les gister. Ik voel vandaag weer spieren in m’n bovenlichaam die ik al lang niet gevoeld heb! Bijzonder ook vond ik de geurende minimassage aan het eind. Zorgde ervoor dat ik me even speciaal voelde, een heerlijke geur die me ontspande. Echt een bijzondere afsluiter die in zo’n intieme kleine groep mogelijk is. Heel fijn!

Marije

Wat een ontzettende lekkere les. De oefeningen waren heel fijn, voel echt verschil en voel me nu nog lekkerder. Dank je wel.

Sacha

Wil je meer weten?

neem contact op