Hartopener biedt verschillende activiteiten aan voor meer energie, ontspanning, veerkracht en je goed voelen! Dit heeft een positieve invloed op de relatie met jezelf en de wereld om je heen.

Hartopener nodigt je uit op te merken wat er speelt in je lichaam (fysiek) en mind (mentaal). Door het bewegen, op het ritme van de ademhaling, ontstaat er ruimte in het lichaam. Dit werkt door op diepere lagen, waardoor er ook ruimte en rust in het hoofd ontstaat. De aanpak is nuchter en met een vleugje humor. Het aanbod bestaat uit:

Bedrijfsyoga: er zijn diverse mogelijkheden, waaronder stoelyoga op het werk. Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga en kenmerkt zich door de eenvoud en het tempo. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en worden in dagelijkse kleding op en rond de stoel uitgevoerd. Met maar 15 minuten stoelyoga per dag is er al een vermindering mogelijk van klachten door langdurig zitten.

Groepslessen: de yogalessen hebben als basis Vinyasa yoga, een dynamische vorm van yoga waarbij we bewegen in een flow op het ritme van de ademhaling. De houdingen worden gecombineerd met houdingen uit de Yin yoga. Er is aandacht voor inspanning en ontspanning, kracht en flexibiliteit, balans en meditatie. Er zijn meerdere (online) yogalessen per week.

Privélessen: een combinatie van coaching en yoga, persoonlijke begeleiding en duidelijke uitleg van de houdingen. De privélessen worden volledig op maat gemaakt.

Opdrachtgevers
Hartopener werkt samen met kleine en grote bedrijven, scholen en zorginstellingen: 
Hogeschool InhollandSimon LeveltSUCH, St. Antonius ZiekenhuisDe Vitale OntspanningMindfulbizz, Nedap, Gemeente Haarlem, Pensioenfonds ABPYoga Innerwork, Oohm.

Bedankt voor de heerlijke les gister. Ik voel vandaag weer spieren in m’n bovenlichaam die ik al lang niet gevoeld heb! Bijzonder ook vond ik de geurende minimassage aan het eind. Zorgde ervoor dat ik me even speciaal voelde, een heerlijke geur die me ontspande. Echt een bijzondere afsluiter die in zo’n intieme kleine groep mogelijk is. Heel fijn!

Marije

Ik gebruik de bewegingen/ideeën uit de stoelyoga sessies om als energizer in te zetten binnen mijn meetings met collega’s.”

Heb van jou en de yoga genoten vanmorgen. En eens, laten we blijven leren van de ander. Tot volgende week!

Ditte

Wil je meer weten?

neem contact op