Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Ontdek nu wat stoelyoga voor jezelf of je werknemers kan doen. Met maar 15 minuten stoelyoga per dag is er al een vermindering mogelijk van klachten. Denk hierbij aan klachten als pijn in de schouders, nek of rugklachten, door langdurig zitten. Hierdoor voelen mensen zich niet alleen beter maar hierdoor verbetert ook de concentratie. Het beoefenen van yoga op de werkplek heeft positieve effecten op de fysieke en mentale gezondheid blijkt uit recent onderzoek. 

Medewerkers kunnen gewoon meedoen op de eigen (bureau)stoel en in dagelijkse kleding. Onderstaand een aantal reacties van deelnemers aan de (online) lessen stoelyoga:

"Stoelyoga is echt onwijs fijn. Vooral omdat ik nu hele dagen achter de PC zit en vergeet daarin regelmatig te bewegen. Het Yoga momentje doet mijn lijf heel veel goed en geeft een stukje ontspanning. Na zo'n momentje kan ik de dag weer aan. Daarnaast leveren deze momenten mij inspiratie op om tijdens en tussen meetings & lessen door zelf wat te bewegen. Ik gebruik de bewegingen/ideeën uit de yoga sessies daarnaast om als energizer in te zetten binnen mijn meetings met collega's." 

"Stoelyoga maakt van je stoel je mat, voor dat extra stilte momentje in je drukke werkdag, voor dat beetje extra beweging tussendoor, die desktop werkers juist extra hard nodig hebben." 

Nog geen idee wat een les stoelyoga inhoud? Kijk dan hier voor een korte serie oefeningen voor meer rust en ontspanning (duur 15 minuten).

Hartopener biedt activiteiten aan die zijn gericht op vitaliteit, met als resultaat minder stress en meer succes. Wij gaan voor een betere gezondheid, meer energie, leven vanuit eigen kracht, plezier en positiviteit. Kijk hier voor het complete bedrijfsaanbod en neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Online Stoelyoga bedrijven

Wil Je Meer Weten?

neem contact met mij op