Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Ontdek nu wat stoelyoga voor jezelf of je werknemers kan doen. Met maar 15 minuten stoelyoga per dag is er al een vermindering mogelijk van klachten door langdurig zitten. Hierdoor voelen mensen zich niet alleen beter maar hierdoor verbetert ook de concentratie. Het beoefenen van yoga op de werkplek heeft positieve effecten op de fysieke en mentale gezondheid blijkt uit recent onderzoek. 

De voordelen:
1. Het verminderen van stress, rug- en nekklachten;
2. Het verbeteren van concentratie, immuunsysteem, productiviteit, tevredenheid;
3. Meedoen kan in dagelijkse kleding, op je eigen (bureau)stoel en vanuit je eigen woon- of slaapkamer;
4. Korte serie tussen het werk door met mogelijkheid om na de les vragen te stellen;
5. Een docente die bekend is met het bedrijfsleven en met lesgeven.

Onderstaand een aantal reacties van deelnemers aan de (online) lessen stoelyoga:

"Wekelijkse stoelyoga sessies zijn een essentiële toevoeging aan mijn thuiswerkroutine. Fysieke in- en ontspanning zorgt voor mentale veerkracht en Saskia weet deze balans perfect te waarborgen. Het is een effectieve manier om uit je dagelijkse sleur te raken en vol positieve energie aan je werk te beginnen. Saskia maakt het erg toegankelijk en geeft goede begeleiding waardoor iedereen mee kan doen." - Steffie Nedap

"Stoelyoga is echt onwijs fijn. Vooral omdat ik nu hele dagen achter de PC zit en vergeet daarin regelmatig te bewegen. Het Yoga momentje doet mijn lijf heel veel goed en geeft een stukje ontspanning. Na zo'n momentje kan ik de dag weer aan. Daarnaast leveren deze momenten mij inspiratie op om tijdens en tussen meetings & lessen door zelf wat te bewegen. Ik gebruik de bewegingen/ideeën uit de yoga sessies daarnaast om als energizer in te zetten binnen mijn meetings met collega's."  - medewerker Hogeschool Inholland

Nog geen idee wat stoelyoga is? Kan dan hier voor een korte serie oefeningen voor meer rust en ontspanning (duur 15 minuten).

Hartopener biedt activiteiten aan die zijn gericht op vitaliteit, met als resultaat minder stress en meer succes. Hartopener nodigt je uit de verbinding met jezelf op te zoeken zodat je ook beter kan verbinden met de mensen op je heen. De aanpak is nuchter en met een vleugje humor. Wij gaan voor een betere gezondheid, meer energie, leven vanuit eigen kracht, plezier en positiviteit. Neem contact op voor meer informatie en aanmelden.

Wil Je Meer Weten?

neem contact met mij op