Een heerlijke dag meestromen op het ritme van de seizoenen, samen met de SoulSisters: Sacha Beusen en Saskia Broersma Jenezon. Er wordt gewerkt met thema’s die passen bij het seizoen van dat moment. Door de fysieke en mentale oefeningen en wandelingen die gemaakt worden, ontstaat er ruimte en rust voor integratie van deze thema’s. Een programma met yoga, meditatie, wandeling en lunch. De SoulSisters hebben zich, ieder op geheel eigen wijze, ontwikkeld op het pad van bewustzijn, meditatie en yoga. Samen versterken ze elkaar en vanuit die verbinding bieden ze deze dagen aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Winter
De aankomende twee edities staan geheel in het teken van de winter. Wij nodigen je in deze wintermaanden uit, extra ruimte te maken voor jezelf en tot rust te komen. We keren naar binnen op een prachtige locatie, vlakbij de duinen en de zee. En we gaan ook de natuur in, voor een heerlijke winterse wandeling.

“Wat de nacht is voor een dag, is de winter voor het jaar. In de winter herstelt en herbouwt de natuur haar levenskracht voor de vernieuwing en zuivering naar het volgende seizoen. Haar energie gaat naar de diepten waar het stil is. In rust en stilte ontstaat er groei. Ons lichaam kan in tempo omlaag waardoor ook onze geest tot rust kan komen. Het is de tijd om open en verwonderd te blijven, waarin we geen initiatief nemen maar zorgen voor zowel uiterlijke als innerlijke rust. Een periode van afscheid nemen, loslaten en onthechten. Dit alles wordt de humus voor de groei die over een paar maanden plaatsvindt.”

Opgeladen de winter in met SoulSisters
Zaterdag 11 december 2021 en woensdag 19 januari 2022
van 10.00 tot 16.00 uur

Programma

  • Ontvangst met thee
  • Opening met thema van de dag
  • Rustige yogasessie voor alle niveaus
  • Meerdere meditaties gedurende de dag
  • Verwarmende lunch en gezonde snacks
  • Zintuiglijke (stilte)wandeling door de natuur
  • Afsluiting van de dag

Locatie 11 december 2021
We maken gebruik van de grote zaal in Het Lichthuis, een voormalige kerk uit 1928, midden in het groene hart van Zandvoort, een bijzondere en inspirerende plek.

Het Lichthuis
Emmaweg 22
2042 NV Zandvoort
Routebeschrijving

Locatie 19 januari 2022
We maken gebruik van een extra ruime daglichtstudio (circa 140 m2): Studio Duinlust. Een geweldige plek voor verstilling, tussen het groen, op Landgoed Duinlust in Overveen.

Studio Duinlust
Duinlustweg 16
2051 AA Overveen

Prijs voor deelname
88 euro per persoon
Voor bedrijven op aanvraag

Aanmelden
Neem contact op voor meer informatie en/of aanmelden.

“Een dag bij de SoulSisters is een kado aan mijzelf. Ontspannen, genieten en stilstaan bij wat het afgelopen seizoen heeft gebracht en het aankomend seizoen gaat brengen. Mooi hoe deze sisters het seizoen in de dag verwerven…” Anita – deelnemer

“Dank voor een heerlijke ervaring. Al die aandacht voor je lichaam, geest, inwendige en na afloop de verrassingen voor de uitwendige mens (mooie goodiebag). En leuke, nieuwe contacten, wat wil een mens nog meer. Smaakt naar (veel) meer!” Dick – Dare2change

Wil je meer weten?

neem contact op