Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Gun jezelf deze vertragende herfstdag
‘One-day-autumn-retreat’  

De SoulSisters nodigen je uit mee te stromen op het ritme van de seizoenen en organiseren ‘one-day-retreats’ midden in de natuur. Er wordt gewerkt met thema’s die passen bij het seizoen van dat moment. Een programma met onder andere yoga, meditatie, (stilte)wandeling en lunch. Door de fysieke en mentale oefeningen en wandelingen die gemaakt worden, ontstaat er ruimte en rust voor integratie van deze thema’s. De aankomende editie staat geheel in het teken van de herfst.

“De herfst is een tijd waarin het gaat over een combinatie van kracht en inkeer in jezelf. Een tijd van voorbereiding en je gereed maken voor de winter, het seizoen dat staat voor vernieuwing. In de herfst is de tijd van naar buiten gerichte groei ten einde, je zult het meer in jezelf gaan zoeken je trekt je terug en gaat de balans opmaken. Wat deed jij in de lente en de zomer en zijn deze activiteiten en thema’s nog passend…? Neem de leiding en bepaal de richting met de kansen die er liggen…”

Heb jij ook behoefte aan een ontspannen en vertragende dag, helemaal voor jezelf, midden in de natuur? Meld je dan nu aan en doe mee op zaterdag 18 september of zaterdag 9 oktober 2021.

Programma
van 10.00 – 15.00 uur
Ontvangst met thee aan zee
Opening met thema van de dag
Zintuiglijke (stilte)wandeling
Strandyoga voor alle niveaus
Mooie begeleide meditatie
Lekkere lunch bij Hightide Surf & Food
Afsluiting met leuke goodybag

Prijs voor deelname
77,00 euro p.p. inclusief lunch

Locatie
Onondekt surfstrand: IJmuiderslag.
Verzamelen bij strandtent Hightide Surf & Food
Mantelmeeuwpad 4, 1976 CB IJmuiden: Routebeschrijving
Bij regen zal deze dag verzet worden naar een n.t.b. datum.

Aanmelden
Sacha Beusen, #beusie, sacha@studiobeusen.nl, 06 27 32 29 03
Saskia Broersma Jenezon, #hartopener.nl, saskia@hartopener.nl, 06 45 23 88 98

De SoulSisters
De SoulSisters zijn echte Noord-Hollandse dames, werkzaam in het bedrijfsleven. Sacha Beusen is werkzaam als grafisch ontwerper/art director en meditatiedocent bij de provincie Zuid-Holland. Saskia Broersma is yogadocent en biedt activiteiten aan die de verbinding met jezelf en anderen stimuleren, voor bedrijven en individuen, vanuit haar bedrijf ‘Hartopener’. Sacha en Saskia hebben zich, ieder op geheel eigen wijze, ontwikkeld op het pad van bewustzijn, meditatie en yoga. Samen versterken ze elkaar en vanuit die verbinding bieden ze deze ‘one-day-seasons-retreats’ aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Voor teams binnen bedrijven
De ‘one-day-seasons-retreats@work’ worden binnen organisaties ingezet als bedrijfsuitje / teambuilding. Daarbij staat opnieuw verbinden centraal. Na een dag(deel) met de SoulSisters gaat de energie in het team weer stromen, kunnen medewerkers voelen wat ze waard zijn en zodoende hun talenten weer volledig benutten.

“Voor ons is een SoulSister iemand waarmee je kan lachen en huilen, die je een spiegel voor kan houden en steunen indien nodig. Vanuit onvoorwaardelijke liefde en verbinding met elkaar. Die liefde en verbinding, voor jezelf, de ander en de natuur, brengen wij over tijdens de dagen die wij samen organiseren.”

Reacties vorige edities

“Ik heb de vertragende dag met de uitnodiging ‘Wees lief voor jezelf’ erg gewaardeerd..

“Dank voor een heerlijke ervaring. Al die aandacht voor je lichaam, geest, inwendige en na afloop de verrassingen voor de uitwendige mens (mooie goody bag). En leuke, nieuwe contacten, wat wil een mens nog meer. Smaakt naar (veel) meer!”

“Bedankt voor de heerlijke dag, jullie hebben het heel mooi gedaan op een super plek. Ik ben helemaal ontspannen de rest van de dag…”

“Lieve Soulsisters, heel erg genoten en zeker ook nagenoten, wat hadden jullie alles goed voor elkaar en wat doen jullie het goed samen, het heeft mij heel goed gedaan en neem het mee de herfst in. dikke knuffel voor jullie allebei.”

“Ik heb ENORM genoten! Heb ook genoten hoe jullie met zoveel liefde deze dag vorm gegeven hebben.”

Wil Je Meer Weten?

neem contact met mij op