Deze retreats staan geheel in het teken van de winter. Wij nodigen je uit, extra ruimte te maken voor jezelf en tot rust te komen. Een dag helemaal voor jezelf, meestromen op het ritme van de seizoenen.

Opgeladen de winter in met de SoulSisters

“Wat de nacht is voor een dag, is de winter voor het jaar. In de winter herstelt en herbouwt de natuur haar levenskracht voor de vernieuwing en zuivering naar het volgende seizoen. Haar energie gaat naar de diepten waar het stil is. In rust en stilte ontstaat er groei. Ons lichaam kan in tempo omlaag waardoor ook onze geest tot rust kan komen. Het is de tijd om open en verwonderd te blijven, waarin we geen initiatief nemen maar zorgen voor zowel uiterlijke als innerlijke rust. Een periode van afscheid nemen, loslaten en onthechten. Dit alles wordt de humus voor de groei die over een paar maanden plaatsvindt.”

Programma
van 10.00 tot 15.00 uur

  • Ontvangst met thee
  • Opening met thema van de dag
  • Rustige yogasessie voor alle niveaus
  • Mooie meditatie
  • Lunch en gezonde snacks
  • Zintuiglijke (stilte)wandeling door de natuur
  • Afsluiting van de dag

Data
Vrijdag 9 december 2022 en zaterdag 21 januari 2023

Locatie
Ntb

Prijs voor deelname
109 euro p.p.

“Een dag bij de SoulSisters is een kado aan mijzelf. Ontspannen, genieten en stilstaan bij wat het afgelopen seizoen heeft gebracht en het aankomend seizoen gaat brengen. Mooi hoe deze sisters het seizoen in de dag verwerven…”

“Dank voor een heerlijke ervaring. Al die aandacht voor je lichaam, geest, inwendige en na afloop de verrassingen voor de uitwendige mens (mooie goodiebag). En leuke, nieuwe contacten, wat wil een mens nog meer. Smaakt naar (veel) meer…!”

Aanmelden
Hartopener organiseert deze dagen samen met haar SoulSister Sacha Beusen. Samen versterken ze elkaar en vanuit die verbinding bieden ze deze dagen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact op voor meer informatie of meld je direct aan.

Wil je meer weten?