Wist je dat bezoekers van retreats/retraites veelal gebruik kunnen maken van een budget dat de werkgever ter beschikking stelt? Zo zou jouw deelname volledig vergoed kunnen worden. Een mooie manier om deel te kunnen nemen aan een van onze retreats, zeker in deze (dure) tijden…

Via je werkgever 
Veel bedrijven hebben een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke ontwikkeling van werknemers. Wellicht heb jij ook zo’n persoonlijk budget ter beschikking. Ben je daar niet van op de hoogte? Overleg dan intern over hoe dit werkt binnen jouw organisatie. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Zeker als het om zaken als burn-out preventie (ziekteverzuim of een re-integratietraject) gaat, dan werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts graag mee.

Geef bij je aanmelding aan, dat de boeking via je werkgever loopt. Wij kunnen de factuur dan aanpassen aan de wensen van je werkgever. Zodra je aanmelding binnen is, is je plek gereserveerd.

Via de verzekering
Mocht je werkgever dit niet vergoeden dan zou je ook je verzekering nog kunnen checken. Sommige verzekeraars bieden aanvullingen op hun pakket, in het kader van het bevorderen van je mentale gezondheid, waardoor je de kosten van de retreat kunt indienen bij je verzekering.

Retreats in 1 dag
Onze retreats duren 1 dag. Er is aandacht voor het aanleren van (nieuwe) gewoontes, zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, yoga en wandelen. Je ontvangt concrete tips, over hoe je de oefeningen zelf kan integreren in je dagelijks leven, zodat je meer ontspanning, rust, focus en plezier kan gaan ervaren. Heb je interesse in deelname? Meld je direct aan of neem contact op voor meer informatie.

Wil je meer weten?