Veel bedrijven hebben een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke ontwikkeling van werknemers. Dit budget zou jij kunnen gebruiken om deel te nemen aan een van onze retreats/retraites. Mooi meegenomen in deze (dure) tijden…

Via je werkgever 
Wil jij ook gebruik maken van je persoonlijke budget? Overleg dan intern over hoe dit werkt binnen jouw organisatie. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Zeker als het om zaken als burn-out preventie (ziekteverzuim of een re-integratietraject) gaat, dan werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts graag mee. Geef bij je aanmelding aan, dat de boeking via je werkgever loopt. Wij kunnen de factuur dan aanpassen aan de wensen van je werkgever. Zodra je aanmelding binnen is, is je plek gereserveerd.

Via de verzekering
Mocht je werkgever dit niet vergoeden dan zou je ook je verzekering nog kunnen checken. Sommige verzekeraars bieden aanvullingen op hun pakket, in het kader van het bevorderen van je mentale gezondheid, waardoor je de kosten van de retreat kunt indienen bij je verzekering.

Retreats/retraites
De one-day-season-retreats duren maar één dag, maar dit voelt aan als een mini-vakantie. Retreat betekent letterlijk een ‘plek om je terug te trekken’, zo fijn om hier tijd voor vrij te maken. Tijdens deze dagen, midden in de natuur, zoeken we de rust op en maken we ruimte voor onszelf. Het programma bestaat uit ontvangst met thee, meditatie, yoga, wandelen en gezonde lunch. Je ontvangt concrete tips, over hoe je de oefeningen zelf kan integreren in je dagelijks leven, zodat je meer ontspanning, rust, focus en plezier kan ervaren. Heb je interesse in deelname? Meld je direct aan of neem contact op voor meer informatie.

Wil je meer weten?