Voor mij staat ondernemen vanuit het hart voor ondernemen met als doel een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Vanuit passie en drive klanten helpen. Van toegevoegde waarde zijn en tegelijkertijd een bedrijf opbouwen dat je bestaansrecht en financiële onafhankelijkheid biedt. Onder je eigen voorwaarden, doen wat goed voelt.

Als ondernemer streef ik ernaar om te blijven groeien, mezelf te blijven ontwikkelen en om mijn bedrijf succesvol te houden. Omdat ik veelal alleen werk, ben ik op zoek gegaan naar andere hart-gedreven ondernemers om mee samen te komen. Zo is begin 2023 de groep ‘hart-gedreven ondernemen’ ontstaan.

Wij komen op regelmatige basis fysiek samen. Om met elkaar mee te denken en elkaar te stimuleren, om kennis te delen maar ook om elkaar scherp te houden en elkaar verantwoordelijk te houden voor gestelde doelen. Een hechte groep waarmee we onze successen (tops) kunnen vieren en tevens kunnen leren van elkaar bij ‘missers’ (flops).

Momenteel zijn we met vijf ondernemers, iedereen met haar eigen expertise:

Omdat het een besloten groep is, kan alles bespreekbaar zijn dat groei in de weg kan staan. Hierdoor is het zowel een plek om geïnspireerd en gemotiveerd te raken als ook om te reflecteren en waarbinnen het mogelijk is om je als ondernemer kwetsbaar op te stellen. De persoonlijke connectie is belangrijk, daarom houden we de groep klein.

“Together we create Magic!”

Contact
Mocht je meer willen weten over onze activiteiten, neem dan contact op.

Wil je meer weten?